Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ: Μοναδική η μάχη Σπάρτης – Κυπαρισσίας!

Η μάχη της Α.Ε. Σπάρτη με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας είναι μοναδική και η συναρπαστικότερη σε όλη τη χώρα, ανάμεσα στους 14 ομίλους του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ.

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, ο 13ος όμιλος ανάμεσα σε όλους του πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τη κόντρα Α.Ε. Σπάρτης και Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Υπάρχουν δύο όμιλοι σε σύνολο 14, στους οποίους υπάρχει ισοβαθμία στη 1η θέση σε βαθμούς, ο 5ος ανάμεσα σε Α.Ο. Βελισσαρίου και Φαρκαδόνα στους 8 βαθμούς και ο δικός μας 13ος όμιλος.

Στον 5ο όμιλο οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη μόνο μία φορά και έχουν αναδειχθεί ισόπαλες 0 – 0.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο στο δικό μας υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ισοβαθμία σε όλα αφού όπως πολύ καλά γνωρίζετε, σε όλα τα κριτήρια βαθμοί, βαθμοί και γκολ στους μεταξύ τους αγώνες.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς, και στα δυο μεταξύ τους με 1 νίκη η καθεμιά με 1 γκολ διαφορά, 1 – 0 η Κυπαρισσία, 2 – 1 η Σπάρτη.

Είμαστε τυχεροί από μια μεριά που παρακολουθούμε από κοντά τη μεγαλύτερη μάχη σε όλη τη χώρα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Από την άλλη όμως οι συγκινήσεις και το άγχος είναι μεγάλο, δεν ενδείκνυται για καρδιακούς.

Αν οι δύο ομάδες νικήσουν τους δύο εναπομείναντες αγώνες, λόγω της απόλυτης ισοβαθμίας σε όλα τα κριτήρια θα οδηγηθούμε σε ΜΟΝΟ αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη γήπεδο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ΕΠΟ του Πρωτθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ