Αρχική Τοπικό Λακωνίας A.E. Σπάρτη ΑΕ Σπάρτη: «Η αλήθεια πονάει κ. Γεωργούντζο και τελικά ίσως κάποιος άλλος...

ΑΕ Σπάρτη: «Η αλήθεια πονάει κ. Γεωργούντζο και τελικά ίσως κάποιος άλλος να είναι ο… άμπαλος και ο άπειρος»

bHhQ5vLYW8kdALQ0IAmD

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο του Γεωργούντζου με τίτλο O αμετροεπής κύριος Βουγιώτης…

Ο Γιάννης Βουζιώτης απαντά στην πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο.

Η πορεία και η ποιότητα της Σπάρτης φαίνεται πως τελικά είναι αξιοζήλευτη όχι μόνο από τους αντιπάλους της αλλά και από δημιοσιογράφους-υποστηρικτές ομάδων.

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος σε στήλη του σε αθλητική ιστοσελίδα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Σπάρτης, Γιάννη Βουζιώτη (και όχι Βουγιώτη όπως τον αναφέρει), χαρακτηρίζοντας τον άμπαλο, άπειρο και ασεβή ως προς τη μεγάλη αντίπαλο των «κυανέρυθρων» για την άνοδο, Κυπαρισσία.

Αιτία της επίθεσης του δημοσιογράφου ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Βουζιώτη μετά τη νίκη της Σπάρτης με 2-1 επί της Κυπαρισσίας την Τετάρτη (20/5). Δηλώσεις που όπως θα δείτε και στο βίντεο- εφόσον παρακολουθήσατε και τους δύο αγώνες των ομάδων- είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Ο πρόεδρος της Σπάρτης έδωσε τη δική του απάντηση στο δημοσιογράφο μέσα από το dokari.gr, τονίζοντας πως η αλήθεια πονάει και πως η ομάδα του έχει μάθει να μιλάει στο γήπεδο.

«Αν παρακολουθήσατε τα δύο παιχνίδια, η Σπάρτη ήταν μακράν καλύτερη και στα δύο με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να μας αδικεί ξεκάθαρα. Ποτέ δεν ήμουν ασεβής απέναντι στην Κυπαρισσία. Μάλιστα ως δημοσιογράφος θα πρέπει να θυμάστε πως σε δηλώσεις μου πριν την έναρξη των μπαράζ, τόνισα πως η ομάδα της Μεσσηνίας είναι το φαβορί για την άνοδο.

Μετά τη λήξη του αγώνα στη Σπάρτη και τη νίκη μας με 2-1, χαρακτήρισα τυχερούς τους αντιπάλους μας. Αν αυτό είναι ασέβεια, μάλλον τότε εσείς θα είδατε κάποιο άλλο παιχνίδι… Δυστηχώς η αλήθεια πονάει κ. Γεωργούντζο και τελικά ίσως κάποιος άλλος να είναι ο… άμπαλος και ο άπειρος. Σίγουρα πάντως καθόλου αντικειμενικός! Εμείς έχουμε μάθει να μιλάμε στο γήπεδο και θα το αποδείξουμε –για άλλη μια φορά- στα παιχνίδια που απομένουν. Η Σπάρτη αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα και είμαστε σίγουροι πως εμείς στο τέλος θα βρεθούμε στη Γ’ Εθνική.

ΥΓ1. Δημοσιογράφος είστε κ. Γεωργούντζο. Βουζιώτης όχι Βουγιώτης. Κάντε πρώτα μια έρευνα.

ΥΓ2. Αν αυτό είναι υγιής δημοσιογραφία, εμείς είμαστε η Μπαρτσελόνα και ετοιμαζόμαστε για τον τελικό με τη Γιουβέντους».

ΠΗΓΗ: dokari.gr