Οι Μεσσήνιοι καταγγέλουν απαράδεκτες συνθήκες στα θεωρεία. Σχόλιο isports.gr

Απαράδεκτες ήταν οι συνθήκες σύμφωνα με το eleftheriaonline στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου της Σπάρτης στον αγώνα της Τετάρτης με την Κυπαρισσία.

Οι υπεύθυνοι είχαν κλειδωμένα τα περισσότερα θεωρεία και δεν τα άνοιγαν, όπως μας είπαν γιατί θα καθίσει ο χρηματοδότης της Λακωνικής ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ο οποίος κάθισε τελικά στην κερκίδα) και οι παρατηρητές. Αυτό δε που ήταν ανοιχτό δεν είχε ούτε καρέκλα και με το ζόρι βρήκαμε μια γωνιά, αφού στον ίδιο χώρο ήταν καμεραμάν, ραδιοφωνικοί σταθμοί, σάιτ, τηλεόραση.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της Σπάρτης μετά το ματς του πρώτου γύρου στη Κυπαρισσία δήλωνε ότι θα ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία.

Ντροπή!

ΠΗΓΗ: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport

11304522_788377697924193_211384236_n

Σχόλιο isports.gr:  Στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης όλα τα ΜΜΕ μπήκαν σε θεωρεία (όπως βλέπετε και από την εικόνα) για να μπορούν οι συνάδελφοι από Λακωνία και Μεσσηνία να κάνουν τη  δουλειά τους αλλά η κρισιμότητα του αγώνα είχε προσελκύσει περισσότερα από 10 ΜΜΕ (6 Λακωνικά σίγουρα + τα Μεσσηνιακά) από τους δύο νομούς και αναγκαστήκαμε να στριμωχτούμε, κάτι το οποίο ήταν λογικό. Πληροφορηθήκαμε ότι κρατούσαν δύο θεωρεία κλειστά σε περίπτωση που έβρεχε για να μπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.  Στο τέλος άνοιξαν και αυτά για να τα χρησιμοποιήσουν δημοσιογράφοι.

Στον 1ο αγώνα στη Κυπαρισσία υπήρχε μια ξύλινη εξέδρα (χωρίς σκέπαστρο) όπου τα μηχανήματα ήταν στο έλεος της βροχής. Θα υπήρχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με εξοπλισμό αξίας αν έπιανε μια δυνατή μπόρα.  Παρ’όλη τη δύσκολη κατάσταση και θεού θέλοντος και έχοντας φέρει μαζί μας τραπεζάκι, καρέκλα και ομπρέλες μιλώντας εκ μέρους του isports.gr κάναμε τη δουλειά μας και ευχαριστούμε τη διοίκηση της Κυπαρισσίας όπως και του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και της Α.Ε. Σπάρτη για τη βοήθειά τους στους μέχρι σήμερα αγώνες των μπαράζ.