Συνεχίζει να προκαλεί ο Γεωργούντζος με προσβλητικές εκφράσεις προς τον Πρόεδρο της Α.Ε. Σπάρτη και τα τοπικά γατάκια του!

Συνεχίζει να προκαλεί τους φιλάθλους της Α.Ε. Σπάρτη ο Σωτήρης Γεωργούντζος εξαπολύοντας προσβλητικές εκφράσεις προς το Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βουζιώτη χαρακτηρίζοντάς τον γραφικό, άμπαλο, Τσουκαλά και άσχετο και κάνοντας αναφορά στο “μεγάλο”Δημήτρη Νικόλαρο την απουσία του οποίου πληρώνει ακριβά η Α.Ε. Σπάρτη δύο χρόνια (!), το Γιάννη Παυλάκο και σε τοπικά γατάκια της Λακωνίας.

‘Ολη αυτή η οργανωμένη επίθεση στην Α.Ε. Σπάρτη την πιο κρίσιμη χρονική στιγμή όπου η ομάδα θέλει τις δύο νίκες για να φτάσει τους 15 βαθμούς στο τέλος των 6 αγωνιστικών.

Αναλυτικά το άρθρο από το site του Γεωργούντζου:

 

Γελάει πια (από ευθυμία) ο κόσμος με τον αυτόν τον Βουγιώτη… Βουζιώτη πως στην ευχή μας είπε πως τον λένε, ο οποίος αγγίζει πλέον τα όρια της γραφικότητας.

Ξαφνικά τον “φύτευαν”   χειροκροτητή – πρόεδρο  (!) της μεγάλης, λαοφιλούς και ιστορικής ΑΕ Σπάρτης και οι  κακές γλώσσες από την πρωτεύουσα της Λακωνίας  – τις οποίες βέβαια εμείς δεν τις πιστεύουμε – αναφέρουν πως όταν του ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνει πρόεδρος της ΑΕΣ,  ρώτησε πρώτα τι… κατηγορία παίζει η ομάδα και στη συνέχεια που ακριβώς είναι το γήπεδο (!), γιατί δεν το θυμόταν.

Ο κύριος Βουζιώτης- Βουγιώτης, κατάφερε ήδη, έχοντας πίσω του κοτζάμ  Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ένα τεράστιο μέγεθος σε όλα τα επίπεδα της χώρας μας,  να διασύρεται από τους “φτωχούς” μαχητές  – αγωνιστές της Κυπαρισσίας  και του Γιώργου Φωτεινού και να κινδυνεύει και φέτος να πάθει και να ζήσει εκ νέου το ιστορικό και ανύποτο  περσινό κάζο του Κυβερίου.

Έχεις δίκιο κύριε Βουγιώτη μας, τελικά δεν είσαι αμετροεπής, απλά παντελώς άμπαλος, άσχετος με την “στρογγυλή θεά” , οι δε δηλώσεις σου τόσο κατά της σπουδαίας Κυπαρισσίας, όσο και κατά εμού προσωπικά – ειδικά στο βίντεο με τις φοβερές εκφράσεις και… κινήσεις σου είσαι όλα τα λεφτά – περισσότερο θυμίζουν  τον… Τσουκαλά, παρά πρόεδρο της μεγάλης και πολύ αγαπητής – και ως γνωστόν , ειδικά στον υπογράφοντα  – ΑΕ Σπάρτης.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν αγαπητέ κύριε Βουγιώτη σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου εμπρός στην καταιγίδα που έρχεται, καθώς αν συνεχίσεις έτσι σε βλέπω να βιώνεις και δεύτερο σερί “Κιβέρι” και τότε πια να σε δω που θα βρεις μέρος να κρυφτείς και το κυριότερο  τι θα βρεις να πεις και πάλι στον φίλο μας τον Δημήτρη τον Γιαννακόπουλο, αλλά και στον τεράστιο  και πάντα περήφανο λαό της Λακωνίας και της Σπάρτης…

Υ.Γ. 1: Α και συγνώμη που δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς σας λένε, είμαστε όντως αδικαιολόγητοι, συγχωρέστε μας  όμως αλλά τόσο εμείς προσωπικά, όσο και ολόκληρη η σύγχρονη ποδοσφαιρική Ελλάδα, στην Σπάρτη ένα πρόεδρο γνωριζει και αυτός βέβαια δεν είναι άλλος από τον μεγάλο Δημήτρη Νικόλαρο.  Τη δε περιθωριοποίηση του οποίου – με δική σας αν δεν κάνουμε λάθος πρωτοβουλία – την πληρώνει πολύ σκληρά και ακριβά δύο χρόνια τώρα η ΑΕ Σπάρτης.

Υ.Γ. 2: Μάθετε πρώτα εσείς “μπάλα”, αποκτήστε την ανάλογη σοβαρότητα και το κύρος ως παράγοντας και μάλιστα ως πρόεδρος κοτζάμ (ξαναλέμε) Σπάρτης  και αφήστε τις… υποδείξεις τα μαθήματα (!) δημοσιογραφίας για τα τοπικά σου “γατάκια”, για εκεί όπου σας παίρνει και όχι φυσικά σε εμάς στο sportstonoto, που έχουμε χρόνια τώρα αποδείξει πως δεν παίρνουμε χαμπάρι από τίποτα και κανέναν και φυσικά δεν μετράμε την αλήθεια, το σωστό και το δίκαιο βάση της εντοπιότητας και  της χιλιομετρικής απόστασης της κάθε ομάδας από το… σπίτι μας.  

Υ.Γ. 3: Τα υπόλοιπα την Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή “Όλα στη φόρα” στην τηλεόραση Best φυσικά, όπου  σας υποσχόμαστε και εσάς μία υπέροχη βραδιά. Καλημέρα. 

Υ.Γ. 4: Γιάννη Παυλάκο, “μπι κουλ” που λένε και οι Εγγλέζοι. Όχι και… μαθήματα δημοσιογραφίας εσύ τώρα σε εμάς; Πήξαμε ρε πια στους “καθηγητάδες”! Πήρες (πολύ) φόρα και φοβάμαι ότι θα τ’ ακούσεις και εσύ την Δευτέρα…

ΠΗΓΗ: sportstonoto.gr