Α.Ε. Σπάρτη: Σκληρή ανακοίνωση φιλάθλων προς Γεωργούντζο

Επειδή οι φίλαθλοι της Σπάρτης δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν και να αφήσουν δημοσιογράφους να προσβάλλουν την ομάδα μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Πανθυρεατικού με 2 – 0 εξέδωσαν τη παρακάτω πολύ σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον Γεωργούντζο και όποιον άλλο “πολεμά” την ομάδα:

Μετά και την σημερινή νίκη της ομάδας μας χρωστάμε μια απάντηση στον παπαγάλο του νοτιά κύριο Γεωργαρούτσο, Γεωργηφούτσο, Γεωργούντζο η όπως τέλος πάντων τον λένε τον εν λόγο δημοσιογράφο του κατά τα άλλα συμπαθέστατου τηλεοπτικού σταθμού BEST Μεσσηνίας .

Κύριε δημοσιογράφε της κακιάς ώρας που προσπάθησες να κάνεις ένα ύπουλο χτύπημα κατά της ομάδας μας διαχωρίζοντας την ειρωνεία σου στον πρόεδρο (εντολοδόχο) Γιάννη Βουζιώτη της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ από την ίδια την κατά τα άλλα συμπαθής σε εσένα ομάδα.

Δεν θα σταθούμε στους χαρακτηρισμούς σου εναντίον του προέδρου (εκλεκτού του ιδίου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) γιατί είναι σε προσωπικό επίπεδο και σου έχει ίδει απαντήσει.
Εμείς οι πωρωμένοι οπαδοί αυτής της ιστορικής ομάδας έχουμε να σου πούμε ότι τον Γιάννη τον Βουζιώτη τον στηρίζουμε γιατί έχει καταφέρει να έχει μια ομάδα ήρεμη, αγαπημένη, μονιασμένη, και απόλυτα οικονομικά ικανοποιημένη, ενώ έχει πλαισιώσει ένα συμβούλιο από έντιμα και αγαπητά πρόσωπα της ΣΠΑΡΤΗΣ.

Η αλητήρια επίθεσή σου μπορεί να προσβάλει τον πρόεδρο της Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ σε προσωπικό επίπεδο αλλά ταυτόχρονα προσβάλει και τους φιλάθλους της ΣΠΑΡΤΗΣ και γενικότερα της ΛΑΚΩΝΙΑΣ που παρακολουθούνε από κοντά αυτήν την κατά τα άλλα συμπαθή ομάδα.

Προσπάθησε περισσότερο να κάνεις το παιχνίδι σου.

Πρέπει να δικαιολογήσεις το έμβασμα που έλαβες.

Να κρυφτείτε δεν μπορείτε ……..γιατί το σώβρακο σας εκεί στην Καλαμάτα ……. μύρισε .