Α.Ε. Σπάρτη: Αναφορά στη “Πράσινη”. Δυσφορία και ανησυχία για τον Φιλιατρινό Τσαμούρη που σφυρίζει την Κυπαρισσία

0
98

Στο φύλλο του Σαββάτου 30 Μαϊου η εφημερίδα “Πράσινη” κάνει αφιέρωμα στην Α.Ε. Σπάρτη με τρία άρθρα. Μια σελίδα την οποία έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Μπαρούνης.

Το πρώτο άρθρο περιέχει δηλώσει του Προέδρου της Α.Ε. Σπάρτη Γιάννη Βουζιώτη, το δεύτερο αναφέρεται στο κόσμο της ομάδας που αναμένεται για άλλη μια φορά να κατακλύσει το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στον αγώνα με το Κουτσοπόδι ενώ στο τρίτο άρθρο με τίτλο 

Προβληματισμός για τον διαιτητή στο άλλο ματς” αποκαλύπτονται τα εξής:

Δυσφορία και ανησυχία επικρατεί στην πόλη και την ομάδα της Σπάρτης με τον διαιτητή της άλλης αναμέτρησης. Πανθυρεατικός – Α.Ο. Κυπαρισσίας. Δεεδομένης της βαθμολογικής κρισιμότητας των δυο αναμετρήσεων, στις οποίες διακυβεύεται το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική, οι Σπαρτιάτες είναι προβληματισμένοι με τον ορισμό του Αλέξανδρου Τσαμούρη ο οποίος θα σφυρίξει στο ματς του συνδιεκδικητή της ανόδου. Ο εν λόγω ρέφερι, κατάγεται από τα Φιλιατρά, τα οποία βρίσκονται κοντά στη Κυπαρισσία.  Δεν είναι όμως τόσο γεωγραφικός ο λόγος του προβληματισμού αλλά βαθμολογικός. Κι αυτό διότι, το μέλλον της ομάδας των Φιλιατρών, Εράνης, εξαρτάται από αυτό της Κυπαρισσίας! Αν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΕΠΣ Μεσσηνίας, Κυπαρισσία καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική τότε τα Φιλιατρά θα παραμείνουν στη κατηγορία. Αν όχι, τότε η Εράνη Φιλιατρών θα υποβιβαστεί. Βέβαια τα αρμόδια όργανα (ΕΠΟ και ΚΕΔ) είναι ενήμερα για αυτή τη σύμπτωση, στα οποία οι Σπαρτιάτες έχουν εμπιστοσύνη και αισιοδοξούν ότι δεν θα επηρεάσει την έκβαση του συγκεκριμένου άλλου αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τους ορισμούς των διαιτητών για την 6η αγωνιστική του 13ου ομίλου