ΑΣΑΑ Μάνη: Το ταξίδι για το όνειρο ξεκίνησε.

0
125

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε τα άρθρα της κατηγορίας Ποδόσφαιρου Άμμου

Καλή επιτυχία ΑΣΑΑΜ!!!

Η αποστολή του ΑΣΑΑΜ αναχώρησε χθες Κυριακή 31/5, για την Ιταλία και συγκεκριμένα τη πόλης της Κατάνιας όπου θα φιλοξενηθεί το Euro Winners Cup 2015. Η ομάδα του ΑΣΑΑΜ δεν εκπροσωπεί μόνο τη Μάνη σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά όλη την Ελλάδα, καθώς συμμετέχει ως η  πρωταθλήτρια beach soccer Ελλάδας 2014.

Τη Παρασκευή 29/5 το βράδυ, η Ε.Π.Σ. Λακωνίας παρέθεσε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης στην ομάδα του ΑΣΑΑΜ. Στο δείπνο το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καράς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θεμιστοκλής Δογαντζής, ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Γιώργος Καπασούρης – Σεψάκος, ο πρόεδρος του Πανγυθεατικού κ. Βασίλης Κυριακουλάκος, ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Γυθείου κ. Δημήτρης Τζανής, εκπρόσωπος του site Githio-click.gr κ. Κυριάκος Δερδελάκος, ο προπονητής του ΑΣΑΑΜ κ. Γιώργος Ροζάκης, μέλη της διοίκησης της ομάδας και αντιπροσωπεία παιχτών.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίχτες του ΑΣΑΑΜ, να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας αλλά και το νομό μας σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση και πρόσφερε μια εικόνα της Παναγίας με την ευχή να τους προστατεύει από τους τραυματισμούς και να τους δώσει δύναμη στη δύσκολη προσπάθεια τους. Από πλευράς ΑΣΑΑΜ ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Ροζάκης ευχαρίστησε την ΕΠΣ και το πρόεδρό της για τη στήριξη προς την ομάδα και δήλωσε πως οι παίχτες του θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του ΑΣΑΑΜ είναι τη Τρίτη 2/6 και ώρα 13:45.

Θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από το isports.gr και το githio-click.gr

Καλή επιτυχία παιδιά!!! Κάντε μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους!!!

ΠΗΓΗ: http://githio-click.gr/