Καλό μήνα και καλή επιτυχία στις ομάδες και αθλητές που εκπροσωπούν τη Λακωνία. Ευχαριστούμε, 3735 επισκέψεις τη Κυριακή 31 Μαϊου στο isports.gr!

0
140

 Καλό μήνα και καλή επιτυχία στις ομάδες και τους αθλητές που εκπροσωπούν τη Λακωνία αυτό το μήνα με τον ΑΣΑΑ Μάνη να ξεκινά αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου τη προσπάθειά του στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη, την Α.Ε. Σπάρτη να διεκδικεί σε αγώνα μπαράζ την άνοδο στη Γ’ Εθνική απέναντι στη Κυπαρισσία, τον Λυκούργο Τσάκωνα να συμμετέχει στο Diamond League της Ρώμης και όλους τους υπόλοιπους αθλητές και ομάδες που αγωνιστούν τον Ιούνιο.

Το isports θα είναι στο πλευρό των αθλητών ΟΛΩΝ των αθλημάτων σε αυτές τις κρίσιμες μάχες. Όσες ώρες και να χρειαστούν, όση δουλειά και να απαιτείται, όσα άτομα και να χρειαστούν η Λακωνία έχει πλέον το αθλητικό site που προβάλλει και ενημερώνει με το καλύτερο τρόπο την προσπάθεια όλων των αθλητών και ομάδων της.

Χθες Κυριακή 31 Μαϊου, οι επισκέψεις και οι προβολές των σελίδων του isports.gr έσπασαν τα μηχανάκια μέτρησης σε μια ιστορική ημέρα για το μπάσκετ της Λακωνίας με τον Σπαρτιατικό να ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική και να δείχνει το δρόμο στη ποδοσφαιρική ομάδα της Σπάρτης ενόψει του μπαράζ με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Η μετάδοση της νίκη της Α.Ε. Σπάρτη επί του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με 2 – 0 (συγκέντρωσε περισσότερους από 200 ταυτόχρονους επισκέπτες), η LIVE ενημέρωση της νίκης του Σπαρτιατικού επί της Καλάματας ’80 (περισσότερο από 40 ταυτόχρονοι επισκέπτες) και τα άρθρα που αναρτήθηκαν στο isports.gr την Κυριακή 31 Μαϊου ανέβασαν τον αριθμό των επισκέψεων της σελίδας σε τρεις χιλιάδες, επτακόσιες τριάντα πέντε (3735) επισκέψεις.  

Η παρακάτω εικόνα δείχνει τους ταυτόχρονους επισκέπτες κατά τη χθεσινή μετάδοση του αγώνα Α.Ε. Σπάρτη – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

202_31_maiou

Επίσης σημαντικός είναι και ο αριθμός των διαφορετικών επισκεπτών, με δύο χιλιάδες τριακόσιους τριάντα οκτώ (2338) να επισκέπτονται την συγκεκριμένη ημέρα το isports.gr.

Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός επισκέψεων και μοναδικών επισκεπτών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του site. 

Στην εικόνα βλέπετε τα στατιστικά από το google analytics της συγκεκριμένης ημέρας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους επισκέπτες που μας τιμούν, τις ομάδες και όσους βοηθούν στην άμεση, αντικειμενική ενημέρωση που σας παρέχουμε όχι στα λόγια αλλά στα άρθρα που αναρτώνται.

Σας ευχαριστούμε γιατί είσαστε αυτοί που αναδείξατε το isports.gr ως το βασικό μέσο προβολής του Λακωνικού Αθλητισμού  από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Στις 9 Ιουνίου το isports.gr κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας.

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο Το isports.gr είναι το δικό σας βήμα στη Λακωνία.