Τι μαγειρεύουν στην ΕΠΟ με το μπαράζ Σπάρτη – Κυπαρισσία;

0
85

Τελικά, ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε σχέση με την ΕΠΟ και τους εκλεκτούς του Σταθόπουλου.

Διότι, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός, ότι… ξαφνικά, η ΕΠΟ φέρεται αποφασισμένη να μην ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ για μια θέση στη Γ’ Εθνική, ανάμεσα στην Σπάρτη και την Κυπαρισσία, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μέχρι και την Κυριακή, μέσα από την ΕΠΟ η πληροφόρηση που είχαν λάβει οι εκπρόσωποι και τον δύο ομάδων ήταν πως σε περίπτωση που θα προέκυπτε μπαράζ, αυτό θα οριζόταν να διεξαχθεί στις 6 ή τις 7 Ιουνίου, σε ουδέτερο γήπεδο, πιθανότατα της Κορίνθου.

Όμως, φαίνεται πως για μια ακόμη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βρίσκει τρόπους για να «περιθάλψει» τα δικά της… καλαματιανά παιδιά, αφού εμφανίζεται σήμερα να μεταθέτει τη διεξαγωγή του μπαράζ είτε για την επόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου, είτε -ακόμα πιο προκλητική ως πρόθεση- για την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου.

Ήδη, στην Καλαμάτα έχουν αρχίσει ακόμα και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Κυπαρισσίας να διαδίδουν ότι αυτή η προκλητική διάθεση, διότι επίσημη απόφαση ακόμα δεν υπάρχει, από πλευράς ΕΠΟ, ευνοεί τους Μεσσήνιους. Και τους ευνοεί διότι έχουν αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και όχι μόνο και θέλουν να διεξαχθεί όσο γίνεται πιο αργά το μπαράζ με τη Σπάρτη, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι παίκτες τους.

Μιλούν, μάλιστα, για «δάκτυλο» Αριστείδη Σταθόπουλου, του Μεσσήνιου «ειδικού συμβούλου» του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος φέρεται να έχει μεσολαβήσει για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης. Τυπικά, βέβαια, η ΕΠΟ εμφανίζεται να έχει ως… αφορμή για να καθυστερήσει τη διεξαγωγή του μοναδικού αγώνα μπαράζ που έχει προκύψει για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τη λήψη αποφάσεων για ενστάσεις που εκκρεμούν.

Ενστάσεις, που σε τίποτα δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή της μονομαχίας των δύο ομάδων…

Ασφαλώς και θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων, αν τελικά… περάσει της Κυπαρισσίας και του Αριστείδη Σταθόπουλου και το μπαράζ της Σπάρτης με την Κυπαρισσία διεξαχθεί 10 ή 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων, που τις βρήκε ισόβαθμες στην πρώτη θέση.

Οι Λάκωνες αναμένουν την άμεση παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκη, ο οποίος οφείλει να παρέμβει αποτελεσματικά για να αποτρέψει το «μαγείρεμα» εκ… Μεσσηνίας και ας στεναχωρέσει τον «ειδικό σύμβουλό του». Ορίστε μέσα στο Σαββατοκύριακο το μπαράζ κύριοι της ΕΠΟ.

Και ο καλύτερος ας πάρει το εισιτήριο για την άνοδο ΜΟΝΟ εντός του γηπέδου.

ΠΗΓΗ: onsports.gr