Μεσσηνία: Τέλος εποχής. Εκτός ποδοσφαίρου ο Σταθόπουλος. Δύο περιοριστικοί όροι!

0
84

a2d28d1cf2e8376bd36df6ba0c6ef1f6_XL-580x448.jpg,Mce_.ZSLY0k00Sv.jpg.pagespeed.ce.ZSLY0k00Sv

Τέλος εποχής για τον Αριστείδη Σταθόπουλο στην ΕΠΣ Μεσσηνίας μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες.

Την παραίτηση του τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την ΕΠΣ Μεσσηνίας υπέβαλλε πριν μπει στο γραφείο του ανακριτή ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Έτσι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, από το 1991, θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Μεσσηνίας.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει προσωρινά ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου μέχρι να οριστεί ψηφοφορία για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: http://www.taklin.gr

 

Εκτός ποδοσφαίρου -τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας- τέθηκε και ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Όπως και στους περισσότερους κατηγορούμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, έτσι και στο αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ (και πρώην αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας) επιβλήθηκαν δυο περιοριστικοί όροι.

Μετά την πεντάωρη απολογία του λοιπόν στον τακτικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και κατόπιν στον Εισαγγελέα (όπου βρέθηκε κατηγορούμενος για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα) του επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά και εξόδου από τη χώρα.

Σημειώνεται ότι μετά τον Σταθόπουλο, σειρά παίρνει ν’ απολογηθεί την Πέμπτη ο Θόδωρος Κουρίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος από τους τρεις που αντιμετωπίζουν τη βαρύτερη κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr