Φίλαθλος Κυπαρισσίας: Στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει καμία διοργάνωση παρά μόνο το μπαράζ

Μαθαίνω μαζί με εσάς ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να μην κάνει αυτό το Σ/Κ το μπαράζ γιατί λέει πρέπει να συνεδριάσει και…και…και!

Και να μην πιάσουμε τώρα το γεγονός ότι ο κανόνας διεξαγωγής πρωταθλημάτων έχει ν’ αλλάξει κάτι αιώνες με αποτέλεσμα να προβλέπει μπαράζ στις ισοβαθμίες ακόμη και των κυρίως πρωταθλημάτων, ενώ θα έπρεπε να εξαντλεί όλα τα κριτήρια όπως το εκτός έδρας γκολ, την γενική διαφορά τερμάτων, την καλύτερη επίθεση κλπ …….  αλλά να το πιάσουμε ότι ταλαιπωρούν δύο μικρές επαρχιακές ομάδες που δεν διεκδικούν δα και το Τσάμπιονς Λιγκ, να περιμένουν να παίξουν στις 10 ή στις 14 Ιουνίου, όταν στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει πια καμία διοργάνωση σε εξέλιξη παρά μόνο το μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική!

Και αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών το άχυρο, θέλουν να διαφεντεύουν τις μοίρες του ποδοσφαίρου και να έχουν και αυτοδιοίκητο ώστε να μην μοιράζονται με κανέναν το βόλεμα και την ανεπάρκεια τους!

Δεν ξέρω πότε και πως θα διαλύσει η πολιτεία αυτό το απόστημα που λέγεται ΕΠΟ αλλά πρέπει να το κάνει όσο ακόμη παίζεται ποδόσφαιρο στα γήπεδα και τις αλάνες!

ΠΗΓΗ: Ανοιχτή ομάδα φίλων του ΑΟΚ