ΕΠΣ Μεσσηνίας: Επιστολή προς ΕΠΟ για τον άδικο ορισμό γηπέδου του μπαράζ

0
113

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας απέστειλε στην ΕΠΟ την παρακάτω επιστολή για τον ορισμό του γηπέδου του μπαραζ μεταξύ Α.Ε. Σπάρτη – Α.Ο. Κυπαρισσίας

 

Αριθ. Πρωτ: 475                                    Καλαμάτα, 05 Ιουνίου  2015

ΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Π.Ο

ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ

ΑΘΗΝΑ

 

Κοινοποίηση

  • κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο,Πρόεδρο Ε.Π.Ο
  • κ. Παπανικολάου Παυσανία, Εκτελεστικό Γραμματέα Ε.Π.Ο

 

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Όπως πληροφορηθήκαμε από το Σωματείο μας ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ο αγώνας μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΉ μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ και Α.Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, συζητείται να διεξαχθεί σε γήπεδο της Αθήνας. Παρακαλούμε όπως φροντίσετε για τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα σε γήπεδο όσο το δυνατόν πιο κοντά στα δύο ενδιαφερόμενα σωματεία.

Θεωρούμε άδικο να αναγκαστούν οι φίλαθλοι και των δύο σωματείων να ταξιδέψουν στην Αθήνα, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την έδρα τους, με όλα τα επακόλουθα ενός τέτοιου ταξιδιού(Έξοδα μετακίνησης, ταλαιπωρία, κίνδυνοι ταξιδιού).

Παρακαλούμε να ορίσετε τον αγώνα σε γήπεδο της Πελοποννήσου.

Θεωρούμε ότι το γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη είναι το πλέον κατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Διεξήχθησαν εκεί όλη την περίοδο αγώνες Γ΄Εθνικής, άλλωστε για την καλή κατάσταση του γηπέδου μας διαβεβαίωσε και ο κ. Προύντζος Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας. Το εν λόγω γήπεδο διαθέτει πολύ καλό χλοοτάπητα, αποδυτήρια, παρέχει ασφάλεια αφού έχει δύο κερκίδες  με ξεχωριστές εισόδους, είναι κοντά στις έδρες των δύο ομάδων και έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν μέχρι και 6.000 φιλάθλους. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις ομάδες τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Για την ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ