ΑΣΑΑ Μάνη: Μήνυμα ποδοσφαιριστή προς το isports.gr. Η ανάγκη στήριξης ΟΛΩΝ των αθλημάτων

0
117

To isports.gr τηρεί ευλαβικά την άμεση, αντικειμενική και καθολική ενημέρωση, προβάλλοντας ΟΛΑ τα αθλήματα ανεξάρτητα την απήχηση του καθενός.

Το να προβάλουμε μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ επειδή αυτά φέρνουν τις περισσότερες επισκέψεις η διαφημίσεις στο site, αυτά δεν μας αφορούν.

Ρίχνοντας μια ματιά στις κατηγορίες στο μενού μας μπορείτε να βρείτε 20 διαφορετικά αθλήματα και μπαίνοντας σε κάθε κατηγορία θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα για ποδόσφαιρο άμμου, στίβο, πετοσφαίριση, ποδηλασία, μαχητικά και άλλα.

Kαι αυτό γιατί θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε το κόσμο για τη προσπάθεια του οποιουδήποτε Λάκωνα αθλητή η οποιαδήποτε ομάδας ανεξαρτήτου δυναμικότητας σε οποιοδήποτε άθλημα.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο άμμου να πούμε ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό άθλημα που κάνει τα πρώτα του βήματα στη χώρα και το isports.gr προβάλλει τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδα και του ΑΣΑΑ Μάνη από πέρυσι που ξεκίνησε να λειτουργεί.

Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς που μας δίνει ακόμη περισσότερη θέληση για την προβολή τέτοιων αθλημάτων προέρχεται από την αναγνώριση των αθλητών και αποτυπώνεται στα λόγια ενός παίκτη του ΑΣΑΑ Μάνη μετά το Euro Winners Cup.

 

Kαλησπέρα Ανδρέα, δεν γνωριζόμαστε αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από ψυχής μου για τη κάλυψη των προσπαθειών μας στη Κατάνια.

Είναι ότι καλύτερο για το άθλημα, για αυτά τα παιδιά και για αυτούς τους διοικούντες, για αυτό το σκοπό.

Μπαίνοντας και εσύ στη διαδικασία αυτή κατάλαβες πόσο δρόμο και δουλειά χρειαζόμαστε για να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια παίκτες που παίζουν 10 χρόνια και πάνω σε τέτοιο επίπεδο.

Σε ευχαριστούμε πολύ

 

Σαν τελευταίο δικό μας σχόλιο πρέπει να αναφέρουμε το εξής καλό το ποδόσφαιρο, μας αρέσει και τρελαινόμαστε και εμείς αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, χορηγοί και όποιος άλλος έχει τη δυνατότητα τα υπόλοιπα αθλήματα που έχουν μεγάλη ανάγκη λαμβάνοντας υπόψιν και τη δύσκολη οικονομική περίοδο.