Γ Εθνική 3ος όμιλος: Έργα συντήρησης στο γήπεδο του Παναρκαδικού

0
91
Ο αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργος Ρουμελιώτης και παλαίμαχος παίκτης των “πράσινων”, εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ένα θέμα το οποίο αφορούσε έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη.

 

Όπως ανέφερε, οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση και στη συντήρηση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Οι παρεμβάσεις έχουν να κάνουν με την κάλυψη του τσιμενταύλακα με σχάρες περιμετρικά του γηπέδου, καθώς έχουν υπάρξει τραυματισμοί στο παρελθόν. Επίσης, παρεμβάσεις θα γίνουν στη σκεπαστή κερκίδα, ενώ θα τοποθετηθούν πλαστικά καθίσματα στις κερκίδες. Για τη βελτίωση των συνθηκών στις υποδομές θα τοποθετηθούν και αλουμινένια κουφώματα στις εγκαταστάσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Ρουμελιώτης, το γήπεδο αυτό είναι στολίδι για την Τρίπολη και φιλοξενεί ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι ένα γήπεδο με μεγάλη ιστορία, καθώς σε αυτό έχουν αγωνιστεί και ομάδες στον προημιτελικού του κυπέλλου.

Η αντιπολίτευση τόνισε ότι πρέπει να γίνουν έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις ολόκληρης της Περιφέρειας και όχι μόνο της Αρκαδίας, με την πρόεδρο της επιτροπής κυρία Ντίνα Νικολάκου να αναφέρει ότι όλα τα αιτήματα για βελτιώσεις των υποδομών στις αθλητικές εγκαταστάσεις λαμβάνονται υπόψη από την Περιφέρεια. Να αναφέρουμε ότι ο κ. Γόντικας υπερψήφισε το έργο.

Οι εργασίες αυτές θα πραγματοποιηθούν το άμεσο χρονικό διάστημα καθώς η προθεσμία αποπεράτωσης των εργασιών είναι περίπου 60 ημέρες.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com