Η μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε. Σπάρτη

0
91

Απέχουμε μια εβδομάδα από το 90λεπτο που θα κρίνει ποια εκ των Α.Ε. Σπάρτη και Κυπαρισσία θα ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Μια Κυριακή όπου η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα έχει στραμμένο το βλέμμα της στο Περιστέρι.

Ο αγώνας μεταξύ της Σπάρτης και της Κυπαρισσίας μαγνητίζει το πανελλήνιο ενδιαφέρον, αφού γίνεται σε χρονικό σημείο που είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό γεγονός στη χώρα.

Μετά και τη δήλωση του Γιαννακόπουλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ που σκορπίζει ενθουσιασμό στους υποστηρικτές της ομάδας έρχεται μια μοναδική ευκαιρία με τον Κυριακάτικο αγώνα στο Περιστέρι.

Μια δήλωση που πρέπει να ωθήσει τους Λάκωνες από όλες τις περιοχές της χώρας την επόμενη Κυριακή να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μια ευκαιρία που επιβάλλεται να αρπάξουν όσοι στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

Η δυναμική της Α.Ε. Σπάρτη δεν είναι ούτε για τα τοπικά, ούτε για τη Γ’ Εθνική αλλά για τη Φούτμπολ Λιγκ και τη Σουπερλίγκα. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το έκανε σαφές, στόχος της ομάδας δεν είναι η Γ’ Εθνική αλλά η Σουπερλίγκα!

Κάθε εμπόδιο λένε για καλό και έτσι πρέπει να δούμε το περυσινό μάθημα στο Κιβέρι και να σκοράρουμε στην ευκαιρία που μας παρουσιάζεται στο Περιστέρι τη Κυριακή.

Η ομάδα πρέπει να έχει τη συμπαράσταση 3 ακόμη και 4 χιλιάδων φιλάθλων στο κρισιμότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της. Ένας αγώνας που θα είναι η απαρχή μιας λαμπρής πορείας στις Εθνικές κατηγορίες.

Για τη καλύτερη μετακίνηση των φιλάθλων επιβάλλεται να ξεκινήσουν από τη Σπάρτη ΟΣΑ λεωφορεία ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, 20, 30, 40, όσα χρειαστούν.

Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δικαιολογήσουμε τα λεγόμενα του Γιαννακόπουλου.

Σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο οι παίκτες πρέπει να δείξουν ότι δικαίως η Α.Ε. Σπάρτη θεωρείται ανώτερη ομάδα και να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Όλοι στο Περιστέρι τη Κυριακή 14 Ιουνίου στις 18:00 να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας και να πάρουμε τη μεγάλη νίκη.