Α.Ε. Σπάρτη – Α.Ο. Κυπαρισσία: Θύρες φιλάθλων στο Περιστέρι. Τρόπος διάθεσης εισιτηρίων. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη όλων των φορέων για το μπαράζ της Κυριακής ανάμεσα σε Α.Ε. Σπάρτη και Κυπαρισσία.

Οι οπαδοί της ΑΕ Σπάρτη θα μπουν από τις Θύρες 4 και 5 ενώ οι φίλοι της Κυπαρισσίας θα εισέλθουν στο γήπεδο Περιστερίου από τις Θύρες 1 και 7.

 Οι φίλαθλοι της Κυπαρισσίας θα καταλάβουν τη κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τους VIP σε όλο το μήκος της, ενώ θα έχουν και 500 εισιτήρια για την μεταλλική κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα.
Oι φίλαθλοι της Α.Ε. Σπάρτη ως τυπικά, φιλοξενούμενοι θα καθίσουν στην πλευρά των επισήμων καταλαμβάνοντας τις κερκίδες δεξιά από τις θέσεις των επισήμων συνεχίζοντας μέχρι και το μισό πέταλο.
Οι τιμή των εισιτηρίων θα είναι 5€ για όλες τις θύρες.
 
Τα εισιτήρια δεν θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Η ΕΠΣ Αθηνών καλεί τις διοικήσεις τον ομάδων να πάρουν όλα τα εισιτήρια που επιθυμούν και να τα διαθέσουν αυτές στον κόσμο τους. 
Στη Σπάρτη θα δοθούν 3 χιλιάδες εισιτήρια ενώ στη Κυπαρισσία 2 χιλιάδες.
Έχουν δοθεί στις διοικήσεις των ομάδων από 30 προσκλήσεις, από 30 προσκλήσεις έχουν δοθεί στις ΕΠΣ Μεσσηνίας και Λακωνίας και από 40 σε ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΟ και θα διατεθούν αποκλειστικά από αυτές.
 
 
Τέλος, αυστηρή προειδοποίηση απεύθυνε η Ελληνική Αστυνομία στις Διοικήσεις και των δύο ομάδων για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
 
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια από τις 3 το μεσημέρι.
 
Στις θύρες θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για κροτίδες και καπνογόνα ενώ οι παραβάτες απειλούνται ακόμα και με την διαδικασία του αυτοφώρου.
Τέλος, μετά και την παραίνεση των παραγόντων του γηπέδου, επισημάνθηκε στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι το κόστος από πιθανές φθορές που θα προκληθούν στους χώρους του γηπέδου από τους φιλάθλους τους, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά αυτές.
 
με πληροφορίες από το http://kyparissia-news.blogspot.gr/