Πανικός για το μαγικό χαρτάκι. Πιθανότατα θα φύγουν ΟΛΑ από Σπάρτη. Τρόπος προμήθειας εισιτηρίου για όσους μένουν εκτός Λακωνίας

0
78

Αποδεικνύεται από τη πρώτη ώρα ότι τα 3 χιλιάδες εισιτήρια είναι λίγα.  Μετά από 1 ώρα κρατήσεων έχουν φύγει ήδη 250. Η κράτηση των εισιτήριων ξεκίνησε τη Πέμπτη 11 Ιουνίου 10:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Υπολογίζεται σύμφωνα με τη ζήτηση που υπάρχει ότι και τα 3 χιλιάδες εισιτήρια θα φύγουν από τη Σπάρτη κάτι το οποίο θα δυσκολέψει τη κράτηση εισιτηρίου ανθρώπων που μένουν στην Αθήνα.

Μέχρι να βγει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Α.Ε. Σπάρτη ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όσους βρίσκονται στην Αθήνα και όσους βρίσκονται εκτός Λακωνίας να βρουν εισιτήριο μέσω κάποιου που μένει στη Σπάρτη και μπορεί να πάει στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Ο μοναδικός σίγουρος τρόπος μέχρι σήμερα για να εξασφαλίσετε εισιτήριο για τον αγώνα είναι από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Πανικός για το μαγικό χαρτάκι. Πιθανότατα θα φύγουν ΟΛΑ από Σπάρτη. Πρόταση για όσους μένουν εκτός Λακωνίας.