ΕΠΣ Λακωνίας, Καρράς: Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν στο σημαντικό αγώνα της Κυριακής.

0
101

To μήνυμα του Προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά για τον αγώνα της Κυριακής:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΙΝΕΙ Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΟΛΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΜΑΔΑ – ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ, ΟΠΑΔΙΚΑ , ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ,ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗ!

Υ.Γ. 1.- ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΠΟΣΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΡΟΚΕΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ .
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΠΟΔ/ΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Η ΜΑΧΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ!

2.- ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΓΦΕΡΑΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

” ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Κ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ”