Μοναδική και εντυπωσιακή η στήριξη των ομάδων. Η Λακωνία μια ομάδα αύριο στο Περιστέρι!

0
132

Ακούμε και διαβάζουμε για τα αρνητικά του ποδοσφαίρου, βία, στημένα και άλλα πολλά.

Μήπως μπορούμε εμείς οι ίδιοι σιγά σιγά να αλλάξουμε τα πράγματα και να δει επιτέλους το Ελληνικό ποδόσφαιρο μια άσπρη ημέρα;

Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτή τη κατεύθυνση αλλά οφείλω να υποκλιθώ σε αυτό που γίνεται μέσα από το isports.gr.

‘Εχουν αναρτήθει περισσότερα από 20 άρθρα με ανακοινώσεις ομάδων ξεκινώντας πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ.  Κάτι το οποίο κορυφώνεται αυτές τις ημέρες, αφού απέχουμε μια ημέρα μακριά από την πιο κρίσιμη μάχη.

Η μία ομάδα μετά την άλλη επιθυμούν να εκφράσουν δημόσια της στήριξή τους στον αγώνα που δίνει η Α.Ε. Σπάρτη.

Μια στήριξη φυσικά που φαίνεται και από το γεγονός ότι βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα στα μπαράζ της Α.Ε. Σπάρτη, κάτι το οποίο θα γίνει και στο αυριανό.

Διοικήσεις και παίκτες έχουν δημιουργήσει ένα υγιές κλίμα και έχουν δώσει μια έξτρα ώθηση σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να αγωνιστεί στη πιο κρίσιμη μάχη της σύγχρονης ιστορίας της.

Κάτι σπάνιο και πρωτόγνωρο για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Φανταστείτε να αγωνιζόταν μια ομάδα της Λακωνίας σε Β’ Εθνική η σε Σουπερλίγκα…

Και δεν μιλάμε για μία η δύο ομάδες αλλά για το σύνολο σχεδόν των ομάδων της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, ομάδες με τις οποίες η Σπάρτη κοντραρίστηκε φέτος, όπως ο Ολυμπιακος Γυθείου, ο Μολαϊκός, η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, ο Απόλλων Ξηροκαμπίου, ο Ατρόμητος Συκέας, ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο Ευρώτας Έλους, ο Λεωνίδας Σπάρτης, ο Α.Ο. Λογγάστρας κ.α.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αυτά τα άρθρα και όλα όσα αφορούν την Α.Ε. Σπάρτη

EpsLakonias