Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Μεσσηνίας. Μια ομάδα παιδιών που κάνοντας θυσίες οικονομικές και όχι μόνο στηρίζουν την ομάδα τους! Μπράβο και συνεχίστε το έργο σας

0
96

taklin2

kyparissia_blog_logo

messinia_goal

Έχουμε μιλήσει 1-2 φορές, δεν γνωριζόμαστε καλά αλλά οφείλω και θα ήθελα μέσα από αυτό το άρθρο να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοσιογράφους της Μεσσηνίας που ανέφεραν καλά λόγια για εμένα και το isports.gr στην ραδιοφωνική εκπομπή “Mικρόφωνο στα Μπαράζ” διάρκειας 120 λεπτών που κάνουν για τον αυριανό αγώνα.

Eυχαριστώ το taklin.gr, το http://kyparissia-news.blogspot.gr/, τον ΠΑΛΜΟ FM, το messiniagoal.gr, το Νίκο Κοζομπόλη, τον Ηλία Τσιώλη, τοn Παναγιώτη Ανδρινόπουλο, τον Γιώργο Αγάστρα και όλους όσους αναφέρθηκαν στο isports.gr. Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιον.

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που στηρίζουν μια ομάδα κάνοντας θυσίες οικονομικές και όχι μόνο, και προσφέρουν έργο που θα ζήλευαν επαγγελματίες.

Και τα μέσα της Λακωνίας και της Μεσσηνίας γράφουμε με το δικό του τρόπο ο καθένας για να υποστηρίξουμε την ομάδα του Νομού μας και να ανεβάσουμε το κόσμο.

Μπορεί στην προσπάθειά μου να ανεβάσω το κόσμο και την ομάδα να έχω ξεπεράσει τα όρια κάποιες φορές.

Καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός στον αυριανό αγώνα.