Αρχική Τοπικό Λακωνίας A.E. Σπάρτη Βουζιώτης: Η ομάδα είναι πλέον εκεί που ανήκει. Ζήτω η Σπάρτη!

Βουζιώτης: Η ομάδα είναι πλέον εκεί που ανήκει. Ζήτω η Σπάρτη!

Λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη νίκη των «κυανέρυθρων» με 3-2 επί της Κυπαρισσίας, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης μίλησε στο dokari.gr, για τη τεράστια ανατροπή και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Συγκινημένος και με τη φωνή του βραχνιασμένη έπειτα από τους τρελούς πανηγυρισμούς στο Περιστέρι, ο πρόεδρος της Σπάρτης, Γιάννης Βουζιώτης, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη και πάνω από όλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που εδώ και χρόνια βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ΄ όλα θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Γιαννακόπουλο, που εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλάι της Σπάρτης και βοηθά την ομάδα με όλους τους τρόπους. Έπειτα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Αυτή η ανατροπή θα μείνει στην ιστορία! Τέλος, ευχαριστώ τον συγκλονιστικό κόσμο της Σπάρτη που βρέθηκε στο Περιστέρι. Τότε ήταν 300 και τώρα ήταν 3000 και μας βοήθησαν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας και χάρη στην υποστήριξη τους, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή ακόμα και στο 2-0. Θα τα πούμε και αναλυτικότερα όταν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί. Αυτή η μέρα ανήκει σε όλους τους Λάκωνες σε όλη τη γη!

Η ομάδα πλέον είναι εκεί που ανήκει! Ζήτω η Σπάρτη!».

ΠΗΓΗ: dokari.gr