Κύβος ερρίφθη: Στη Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ!

Νέα εποχή στον ΟΦΗ. Στην ΓΣ του συλλόγου αποφασίστηκε ομόφωνα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική η ομάδα του χρόνου. Εισήγηση να δοθεί στους εννέα επιχειρηματίες.

 

Σε διαδικασία «λύσης» θα μπει από εδώ και πέρα ο ΟΦΗ.

Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας αποφασίστηκε ομόφωνα να διαλυθεί η εταιρεία, ώστε να φύγει από πάνω της το βάρος των χρεών, καθώς ορίστηκαν εκκαθαριστές οι κ.κ Μανουσάκης,Φασομυτάκης. Οπότε, η ομάδα της Κρήτης θα αγωνισθεί στη Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς ο ΟΦΗ δεν θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία μετά από 36 χρόνια!

Επίσης, έγινε εισήγηση να δοθούν οι Ηρακλειώτες στην ομάδα των επιχειρηματιών που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Πάντως, ενώ αποτελούταν από δέκα άτομα τελικά έμειναν εννέα, καθώς αποχώρησε ο Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε: «Εκτιμάμε και τις δύο προτάσεις και θα επιλέξουμε. Εγώ στηρίζω αυτή των 9 επιχειρηματιών. Πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να δώσει το χρίσμα στους εννέα επιχειρηματίες».

Απών και πάλι από την Γ.Σ ο Νίκος Μαχλάς.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com