Α.Ε. Σπάρτη: Τιμές από τις αρχές του τόπου

0
112

Με σύνθημα «ένας νομός μια ομάδα» η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία  Τζανετέα υποδέχτηκε και τίμησε στο Διοικητήριο την Α.Ε. Σπάρτη  για την άνοδο της στην  Γ Εθνική κατηγορία. Η κα Τζανετέα τόνισε ότι η Σπάρτη είναι μια πόλη με ιδιαίτερο ειδικό βάρος όπου το ευ αγωνίζεσθαι ήταν τρόπος ζωής και ζήτησε από τους παίκτες και τους συντελεστές της ομάδας να συνεχίσουν να αγωνίζονται με δυναμισμό, ήθος και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες για να μπορέσουν να εμπνεύσουν τις νέες γενιές.

Η κα Τζανετέα παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Βουζιώτη στον προπονητή κ. Αργύρη Κατσίχτη και στον αρχηγό της ομάδας κ. Παναγιώτη Τσούκλη και δεσμεύτηκε ότι η  Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στη νέα αυτή διαδρομή της.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλος της διοίκησης της ομάδας κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ηλίας Στρατηγάκος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Τζεφεράκος και Παναγιώτης Καρράς.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

 

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης εκφράζω τα θερμά μου  συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕ Σπάρτη για την εξαιρετική διάκρισή της και την  άνοδό της  στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Η επιτυχία αυτή κάνει υπερήφανο το φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης αλλά και ολόκληρης της Λακωνίας.

Αποδείξατε με τον αγώνα σας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και η δύναμη της θέλησης και της προσήλωσης στο στόχο υπερνικά όλα τα προβλήματα και οδηγεί στην υπέρβαση.

Είναι σπουδαίο να αγωνίζεται κανείς για τη νίκη, δίνοντας προτεραιότητα στη συμμετοχή, στον ευγενή συναγωνισμό και στη συνολική καλλιέργεια του ανθρώπου μέσα από τον αθλητισμό.

Ευχή όλων η νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία να γεμίσει τους αθλητές με διακρίσεις και όλους εμάς με υπερηφάνεια.

Συγχαρητήρια

•στους αθλητές
•την τεχνική ηγεσία
•τη διοίκηση
•σε όλο το επιτελείο του σωματείου
•στο φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης  που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας σε όλη την πορεία της  , για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης