Αιολικός: Αρέσει ο Διγκόζης, ακούγεται ο Θανέλας

0
121

‘Εντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Αιολικό σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, με τη διοίκηση του Σταύρου Γρυπιώτη να κινεί τις διαδικασίες για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Αν και ακόμα υπάρχει εκκρεμότητα στο θέμα της σύνθεσης της νέας διοίκησης, εντούτοις η παλιά φρουρά προεξάρχοντος του προέδρου της ομάδας, έχει επαφές για το νέο προπονητή, το προφίλ του οποίου σκιαγραφείται ως εξής: Νέος, φιλόδοξος και γνώστης των κατηγοριών Β΄και Γ΄ Εθνικής.

 

Το όνομα που «παίζει» πάντως τελευταία είναι εκείνο του Άγγελου Διγκόζη που έχει πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής και μέχρι σήμερα είναι προπονητής του Αιγινιακού. Ωστόσο στο ρεπορτάζ υπάρχει και εκείνο του Θανέλλα, με τη διοίκηση ωστόσο να κρατά μυστικές τις όποιες επαφές της, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι προσπαθεί να κλείσει μέχρι και μέσα στην εβδομάδα το θέμα του προπονητή.

Δεν είναι κοινό μυστικό πως η πρόσφατη εμπειρία με τους Βαγγέλη Γούτη και Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, έκανε πιο σοφή τη διοίκηση ως προς αυτό που ψάχνει για τη θέση του προπονητή. Στον Αιολικό έμειναν πέρυσι ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα του έμπειρου Γούτη, χωρίς όμως να είναι ικανοποιημένοι από τη συνολική πρόοδο της ομάδας.

Με την έλευση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου για το παραπάνω βήμα, στον Αιολικό συνεργάστηκαν με έναν προπονητή με φρέσκιες και σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο, κερδίζοντας αρκετά, αλλά φυσικά δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα του νεαρού κόουτς και τη συνολική διαχείριση της ομάδας.

Κοντά στο προφίλ Παναγόπουλου
Αν μπορεί κάποιος όμως να παρουσιάσει το προφίλ του επόμενου προπονητή, θα διαπιστώσει πως στον Αιολικό ψάχνουν περισσότερο μία αντίστοιχη περίπτωση Παναγόπουλου. Έναν νέο και φιλόδοξο δηλαδή προπονητή που θα έχει διάθεση να δουλέψει στον Αιολικό, να τον ανεβάσει επίπεδο και να ανέβει και εκείνος μαζί του.

Μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει
Κάπως έτσι ο Άγγελος Διγκόζης έρχεται και κολλάει άριστα στα «θέλω» του Αιολικού, χωρίς αυτό όμως να τον χρίζει αυτόματα και ως φαβορί. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Αθήνα παρουσιάζουν τον Φώτη Θανέλα ως υποψήφιο νέο προπονητή της ομάδας της Μυτιλήνης, χωρίς όμως να προκύπτει και από αυτό το μέτωπο κάτι συγκεκριμένο.

Σε κάθε περίπτωση στον Αιολικό έχουν κάνει τις κινήσεις τους και μέχρι την Τετάρτη θεωρούν πως το τοπίο θα έχει… ξεκαθαρίσει σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή. Για την ιστορία ο Άγγελος Διγκόζης είναι 40 ετών με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα σε ομάδες όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ και προπονητικά ξεκίνησε ως βοηθός στον Πανθρακικό.

Στη Μυτιλήνη ήρθε ως αντίπαλος της Καλλονής, ως πρώτος προπονητής του Τυρνάβου για την αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Αιγινιακού…

ΠΗΓΗ: http://emprosnet.gr/