Τελείωσε τον Σαρρή ο Ανδρεάδης!

0
104

Μετά από έξι και πλέον ώρες απολογίας («επίδοση»… ρεκόρ για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης μέχρι τώρα), ο Γιώργος Σαρρής αποχώρησε από την Ευελπίδων.

Στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ επιβλήθηκαν σε συνεννόηση του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη με τον εισαγγελέα οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αφότου κατέβαλε εγγύηση 50.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Σαρρής σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ αποχωρώντας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και το μόνο που διέρρευσε είναι αυτό που είπε σε «πηγαδάκι» πως πρόκειται για «στημένη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται πως τον βαραίνουν τέσσερα κακουργήματα: 1) διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, 2) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, 3) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και 4) κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Σειρά την Πέμπτη παίρνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr