Αιολικός: Προπονητής ο Διγκόζης. Πάει για επίθεση φωτιά.

0
91
Στη λίστα του Αιολικού βρίσκοναι οι Ανέστης Αγρίτης και Νέστορας Στεφανίδης σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com.

Ο Αιολικός φουλάρει για να κάνει κινήσεις ενίσχυσης εν όψει της νέας σεζόν και όπως λένε πηγές της mikriliga.com, στο στόχαστρο βρίσκονται τόσο ο Ανέστης Αγρίτης όσο και οΝέστορας Στεφανίδης (έχει κρούση κι από Δόξα Δράμας).
Οι δύο έμπειροι επιθετικοί δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τους ξέρουν και οι πέτρες. Απασχολούν και οι δύο τους νησιώτες που πάνε φτιάξουν επίθεση-φωτιά για τη νέα σεζον.

cfoot2

Ο Μακεδόνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Αιολικού και είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Όλο το ρεπορτάζ και το χρονικό στη mikriliga.com.

Σε νέα εποχή μπήκε ο Αιολικός. Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, οι νησιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Απ’ την πρώτη στιγμή, η ιστοσελίδα σας είχε ενημερώσει για το έντονο φλερτ των δύο πλευρών, το οποίο τελικά μετουσιώθηκε σε «γάμο».

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα σε Αιολικό και Διγκόζη έγινε την Κυριακή. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, κατέβηκε στη Ρόδο –όπου ο Μακεδόνας κόουτς βρίσκεται για να πάρει το δίπλωμά του- οι δύο άνδρες συζήτησαν και τα βρήκαν!

Έτσι, υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί στις αρχές Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην κόουτς –μεταξύ άλλων- των Παναχαϊκής, Αιγινιακού, Τυρνάβου, Τρικάλων θα μεταβεί στην Μυτιλήνη στις 5 του επόμενου μήνα (στις 4 ολοκληρώνεται το σεμινάριο στη Ρόδου) και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το πλάνο που του τέθηκε στο ραντεβού της Κυριακής, η φιλοσοφία για έναν «δυνατό» Αιολικό –δείγμα αποτελεί και οι παίκτες που αποκάλυψε η mikriliga.com ότι θέλει η ομάδα– και ο πρωταγωνιστικός ρόλος για άνοδο στη Football League έφεραν το οριστικόdeal με τον Διγκόζη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.