Καρράς: «Μια γροθιά το ποδόσφαιρο της Λακωνίας. Πρωτοφανής συσπείρωση, κινητοποίηση και στήριξη όλων των ομάδων»

0
145

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας αναφέρθηκε στην εφημερίδα «Πράσινη» στη συσπείρωση όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων του Νομού Λακωνίας και τη στήριξη που παρείχαν στην προσπάθεια της Α.Ε. Σπάρτη:

«Πέρυσι χάσαμε την άνοδο από ατυχία. Φέτος ήμασταν πολύ καλύτεροι και το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι η συσπείρωση που υπήρξε από όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του νομού. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοια κινητοποίηση και στήριξη από το σύνολο της ποδοσφαιρικής κοινότητας του Νομού. Το βάρος πέφτει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στις επιλογές που θα κάνει. Ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και θεωρώ πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί. Διαθέτει πλούσια διοικητική εμπειρία και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Όλοι οι Σπαρτιάτες και Λάκωνες πιστεύουμε σε αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πολλά για το Λακωνικό ποδόσφαιρο».

Σχόλιο isports.gr: Η συσπείρωση και η στήριξη όλων των ομάδων στην Α.Ε. Σπάρτη εκφράστηκε και μέσω των ανακοινώσεων που έγιναν μέσω του isports.gr. Το αθλητικό site της Λακωνίας, πέτυχε την πρώτη του μεγάλη νίκη και μέσω της απήχησης του σε όλο το Νομό πετύχαμε ΜΑΖΙ κάτι πρωτοφανές που δεν το συναντάμε σε όλη την επικράτεια!