Με … Χρηστάρα ως τη Superleague!

0
117

Η εφημερίδα «GOAL News» στην 5η σελίδα έχει άρθρο που θέτει ως βασικό υποψήφιο για το πάγκο της Α.Ε. Σπάρτη τον Κριστόφ Βαζέχα.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Γιαννακόπουλος ξεκινά τα μεγάλα σχέδια για τη Σπάρτη, με το σύμβολο του Παναθηναϊκού στο πάγκο.

Δέκα μέρες συμπληρώνονται από την τελευταία εγχώρια ποδοσφαιρική δραστηριότητα, το μπαράζ της Σπάρτης με την Κυπαρισσία, που βρήκε τους Λάκωνες να πανηγυρίζουν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταστρώνει με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά του για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τα οποία είναι μεγαλόπνοα και φτάνουν μέχρι την άνοδο στη Superleague σε τρία χρόνια, στα πρότυπα του Αστέρα Τρίπολης. Ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού θέλει να συνδυάσει την «αρρώστια» του (με το Τριφύλλι) με την ποδοσφαιρική καψούρα του και αυτό μόνο ένας προπονητής μπορεί να το κάνει πράξη: ο Κριστόφ Βαζέχα!

Το σύμβολο των «πρασίνων» είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της Σπάρτης, σε μια κατηγορία που την έχει, με δεδομένες παραστάσεις του από το Αιγάλεω, το Φωκικό, την Καλλιθέα και τον Φωστήρα στη Football League.

Oι συζητήσεις του Γιαννακόπουλου με τον Βαζέχα είχαν ξεκινήσει πριν από το μπαράζ, καθώς τους συνδέει και προσωπική φιλία, και η παρουσία του Χρήστου στο γήπεδο του Περιστερίου, να παρακολουθεί με προσοχή το παιχνίδι και να σημειώνει συνεχώς σε ένα μπλοκάκι, δεν ήταν τυχαία.

Παράλληλα με την επιλογή προπονητή, το αφεντικό της Σπάρτης θέλει από τώρα να οργανώσει το σωματείο σε πρότυπα Superleague και για αυτόν τον λόγο η επόμενη επιδίωξη είναι η συμφωνία με έναν πεπειραμένο τεχνικό διευθυντή. Μάλιστα για το συγκεκριμένο πόστο ακούγονται ονόματα – έκπληξη, από το «πάνω ράφι».

ΠΗΓΗ: εφημερίδα GOAL News