Οργανωμένοι Α.Ε. Σπάρτη: Και εγένετο «ΔΩΡΙΕIΣ – 5 σύνδεσμος φιλάθλων Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ»

0
196

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Α.Ε. Σπάρτη μέσω της οποίας αναγγέλλουν την δημιουργία συνδέσμου:

Περιμένοντας τις ανακοινώσεις για τον νέο σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ακολουθούν τις εξελίξεις και ουσιαστικά ‘’ανεβαίνουν ‘’μαζί με την ομάδα στην επόμενη κατηγορία .
Ήτανε μια ρομαντική προσπάθεια μιας μικρής παρέας τρελών που ακολουθούσανε την ομάδα παντού στο τοπικό πρωτάθλημα με την ελπίδα να φουντώνει ξανά από Κυριακή σε Κυριακή . Δεν ήτανε καθόλου εύκολο – μετά το χαστούκι στο Άργος στον τελευταίο αγώνα μπαράζ της περσινής περιόδου – αλλά το πάθος και η τρέλα των λίγων έκανε και άλλους να έρθουνε κοντά στην ομάδα …. Και φτάσαμε στο Περιστέρι. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι κάναμε εκεί …… εσείς ξέρετε.
Η επόμενη μέρα θα βρει τους οργανωμένους με νέα δομή και οργάνωση καθώς προχωρούμε στην σύσταση συλλόγου – συνδέσμου φιλάθλων Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ. Μετά από συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία συνδέσμου με το απαραίτητο καταστατικό και τα μέλη που χρειάζονται για την νομιμοποίηση του.
Και το όνομα αυτού «ΔΩΡΙΕΙΣ – 5 σύνδεσμος φιλάθλων Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ».
ΔΩΡΙΕΙΣ: Γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα όνομα αντιπροσωπευτικό της ιστορικής μας παράδοσης που ταυτόχρονα ενώνει όλο τον νομό Λακωνίας , ακόμα και περιοχές άλλον νομών όπως της Αρκαδίας με την περιφέρεια Κυνουρίας ,της Μεσσηνίας με την μεσσηνιακή Μάνη κτλ.
ΘΥΡΑ 5: Ήταν ομόφωνη η απόφαση να δώσουμε τον συγκεκριμένο αριθμό για συναισθηματικούς λόγους μιας και όλα άρχισαν στις 14/6/2015 από την θύρα 5 στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου όπου γράφτηκε ένα νέο έπος για την ομάδα μας .
Δίπλα στην ομάδα μας στην Γ εθνική .
Πιο οργανωμένοι……….
Πιο αποφασισμένοι………..
Πιο τρελοί από ποτέ……………