ΟΦΗ: Έποχη Σεροπιάν

0
97

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για την πρόσληψη του Μουράτ Σεροπιάν:

«Ο Μουράτ Σεροπιάν είναι ένας προπονητής με ήθος και εργατικότητα, αλλά και γνώστης των κατηγοριών της Γ και της Β Εθνικής, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του» αναφέρει στην ανακοίνωση της η νέα διοίκηση του ΟΦΗ. «Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συνδέσει το όνομα του με την άνοδο δυο ομάδων από την Γ Εθνική στη Β Εθνική. Του Βύζαντα Μεγάρων την περίοδο 2010-11, αλλά και του ΑΟΧανιά την περίοδο 2012-13. Με την ίδια ομάδα μάλιστα έφτασε κοντά στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ την επόμενη χρονιά στα πλέι-όφ ανόδου».

Ενας ακόμη λόγος για την επιλογή του Μουράτ Σεροπιάν είναι το γεγονός ότι εκτός από «μπαρουτοκαπνισμένος» προπονητής σε Β και Γ Εθνική γνωρίζει το κρητικό ποδόσφαιρο, από την παρουσία του στα Χανιά. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, ενώ ασχολείται εδώ και 10 χρόνια επαγγελματικά με την προπονητική.

Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ, στην ανακοίνωση της αναφέρει ακόμη ότι αφού αξιολόγησε τα πληροφορίες για τον Μουράτ Σεροπιάν αποφάσισε να αναθέσει σε αυτόν τα ηνία της ομάδας, καθώς διέκρινε κοινή φιλοσοφία, αλλά και τη νοοτροπία που θέλει να υπάρχει στον ΟΦΗ από εδώ και στο εξής, τόσο στις υποδομές, όσο και στην πρώτη ομάδα.

Η διοίκηση του ΟΦΗ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές με τους οποίους συζήτησε όλο αυτό το διάστημα και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα του ΟΦΗ ο στόχος είναι ένας. Η επιστροφή της ομάδας εκεί που πραγματικά ανήκει. Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την επιλογή του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν.

«Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση του ΟΦΗ θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε το όραμα που έχει για τον ΟΦΗ να στεφθεί με επιτυχία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.