Φιλικός αγώνας Κεφαλονιά 2014 – Καρυάτιδες 2 – 7 (βίντεο, φωτογραφίες)

https://youtu.be/84Rc2QTpxls

Φιλικός αγώνας

 

Οι Καρυάτιδες Σπάρτης συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς το Σάββατο 27 Ιουνίου μετά απο την τιμητική πρόσκληση της τοπικής ομάδας “Κεφαλονιά 2014”.

Η αποστολή αποτελούνταν από 25 αθλήτριες, τον προπονητη, τον πρόεδρο και 3 συνοδούς. Ο αγώνας ήταν φιλικού χαρακτήρα, αγωνίστηκαν όλες οι παίκτριες της αποστολής. Η διαμονή της ομάδας ήταν πολύ καλή και η φιλοξενία της γηπεδούχου ομάδας άριστη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα κορίτσια το διασκέδασαν.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δυο σωματείων.
Αγωνιστικά, αν και λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, η ομάδα της Σπάρτης επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 7 – 2 αφού ήταν καλύτερη και πιο ποιοτική.

Τα γκολ για την ομάδα της Κεφαλονιάς πέτυχαν οι: Βουτσινά και Καλαφάτη, ενώ για τις φιλοξενούμενες των Καρυάτιδων οι: Ελ. Γομάτου 2, Μελίνα Βελισσάρη 2, Γιάννα Λαμπράκη 2 και Αργυρώ Βλαχάκη 1.

Οι ομάδες κατέβηκαν με τις εξής αθλήτριες:
Α.Σ. Κεφαλονιά: Καππάτου, Βουτσινά, Καλαφάτη, Κορέτα, Δεστούνη, Κοσμάτου, Ρεπούση, Κοκκόση, Κλούρα, Τζόλα, Κανάκη, Βλάχου, Κίριο, Γιώργου, Σάγκα, Πρεμτάι, Σελενίτσα, Γόντα.
Καρυάτιδες: Κουκουβέ, Γομάτου, Ταγκαλάκη, Βλαχάκη, Αντωνίου, Νικολακάκου, Δογαντζή, Χατζηδάκη, Πετράκη, Βελισσάρη, Λαμπράκη, Γρίβα, Ντελαλή, Πετρούλια, Γκούντη, Κουκουβέ, Αναγνωσταρά, Κωντούλια, Τσέμπουλα, Γομάτου, Ρουστέμαι.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αντ. Σπανόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Θωμά και Αρμ. Καράι.

***** Να πούμε ακόμη ότι τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ λίγο πριν την σέντρα ανταλλάγησαν πλακέτες από τις δυο ομάδες.

με πληροφορίες και η φωτογραφία από το sportsthea.blogspot.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα από το sportsthea.blogspot.gr