Acropolis Academy Tournament 2015

Η BASE OF SPORTS LTD διοργανώνει καλοκαιρινό τουρνουά ακαδημιών σε δύο περιόδους στο Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη. Ο όμιλος Εταιρειών Base Of Sports και η Eleon Sport Collection δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών διοργανώσεων και την εμπορία αθλητικών ειδών Στην διοργάνωση του τουρνουά συμμετέχει και ο άσσος της Σπάρτης Ηλίας Αναστασάκος.

Το “ACROPOLIS ACADEMY TOURNAMENT” είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά ποδοσφαίρου της Αθήνας. Φέτος διοργανώθηκε και έλαβε χώρα κάθε Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του “COSMOS CLUB” στον Κολωνό.

Το ταξίδι έχει όμως και συνέχεια, έτσι μετά από τις επιτυχημένες καλοκαιρινές διοργανώσεις σε ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και ΕΡΕΤΡΙΑ σειρά έχει το ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και η ΕΡΜΙΟΝΗ

Το“ACROPOLIS ACADEMY SUMMER TOURNAMENT 2015” (Μια συνδιοργάνωση με τoν Α.Ο. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας.) θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους:

1)     20-22 Ιουνίου 2015

2)     25-28 Ιουνίου 2015

Σκοπός της διοργάνωσης που έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής με πλήθος συμμετοχών, η ανάδειξη της υγειούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Η μεγιστοποίηση της κοινωνικότητας, η απόκτηση εμπειριών και η ανάδειξη του ταλέντου των μικρών πρωταγωνιστών του ελληνικού ποδοσφαίρου.