O Τσάκωνας συνεχίζει το νικηφόρο σερί του στο Νανσί με 20.20

Στο μίτινγκ του Νανσί αγωνίστηκαν σήμερα ο Λυκούργος Τσάκωνας και ο Κώστας Δουβαλίδης, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Τσάκωνας συνέχισε νικηφόρα το πέρασμα του από τα ευρωπαϊκά στάδια, αφού μετά τη Ρώμη τερμάτισε πρώτος και στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης με 20.20 (0,2) στα 200 μ., επίδοση που αν μη τι άλλο δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο 25χρονος δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Μοσίτο Λεχάτα (Λεσότο), ο οποίος ήταν δεύτερος με 20.42 και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Λοζάννης.
Σταθερή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μ. εμπόδια. Ο πρωταθλητής τερμάτισε σε 13.49 (-0,2) και μοιράστηκε την τρίτη θέση με τον Τόμας Μαρτινότ Λαγκάρτ. Νικητής ήταν ο Κουβανός Γιονάρτο Ο Φαρίλ με 13.23 και δεύτερος ο Ντιμίτρι Μπασκού με 13.41, ο οποίος χτύπησε στο πρώτο εμπόδιο.

Ο Δουβαλίδης θα αγωνιστεί το Σάββατο στο Παρίσι, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του φετινή εμφάνιση σε Diamond League.