Πάμισος: Ξεκίνησε δυναμικά τις μεταγραφές

0
116

Μεγάλες, σπουδαίες και σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε κυριολεκτικά πριν λίγα λεπτά ο Πάμισος.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τους Βασίλη Τουρλίδα, Απόστολο Κορομηλά από Τέλλο Άγρα, Αλέξανδρο Τσώνη από Πανθουριακό και Φώτη Γεωργιόπουλο από ομάδα Σερρών.

 

H ανακοίνωση της ομάδας η οποία βγήκε σήμερα το μεσημέρι:

Παίκτες του Παμίσου θα είναι ο 26χρονος τερματοφύλακας Πάτρικ Ανδρέου και ο 26χρονος αμυντικός Δημήτρης Μπερερής και ο 19χρονος τερματοφύλακας Φώτης Γρηγορόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Ανδρέου την περσινή σεζόν κάθισε για ένα εξάμηνο κάτω από τα δοκάρια του Άγρα Γαργαλιάνων και τον Ιανουάριο μετακόμισε στη Ζάκυνθο και στο συγκρότημα του ΑΟ Λεβάντε, με τεχνικο το Κώστα Κλάδη όπου κατέκτησε το κύπελλο Ζακύνθου και παράλληλα ως πρωταθλητής στην Α΄κατηγορία του νησιού κέρδισε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ φορούσε τα “πράσινα” για δυο χρόνια (2012-14).

Ομοίως ο Φώτης Γρηγορόπουλος μετά από ένα χρόνο στην Σπερχογεία με αρκετές συμμετοχές, γύρισε στον Πάμισο. Αποτελεί έναν αθλητή που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας.

Τέλος, ο Δημήτρης Μπερερής είχε γεμάτη σεζόν με τους ερυθρόλευκους του Άγρα, καθώς συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄Μεσσηνίας για 2520 λεπτά και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην αμυντική γραμμή του Παμίσου.

Από πλευράς ανανεώσεων, ο Γιάννης Χελάς που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Διαβολιτσίου τον Ιανουάριο, θα φορά και φέτος τα πράσινα.