3ος όμιλος Γ’ Εθνική: Φήμες για συγχώνευση Ψαχνών – Χαλκίδας!

0
71
Για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αγωνίζετα, όμως, στη Football League, κάνουν λόγο πηγές από την Εύβοια. Νέα Γ.Σ. στις 23 του μήνα για τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Φήμες συγχώνευσης μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και του Α.Ο. Χαλκίδας κυκλοφορούν έντονα τα τελευταία 24ωρα. Φυσικά για την πραγματοποίηση του πλάνου αυτού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραμονή του Ηρακλή Ψαχνών στην Football League, έτσι ώστε μετά να μπορεί επέλθει συγχώνευση με τη Χαλκίδα και ο νομός της Εύβοιας να παρουσιάσει μία ομάδα στην Β’ Εθνική.

Στον Ηρακλή Ψαχνών υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Football League. Η ομάδα της Εύβοιας ποντάρει στο γεγονός ότι αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και ίσως δεν δηλώσουν συμμετοχή.

Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στη Football League και πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτήθηκε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Άκαρπη η Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα, στην αίθουσα Τύπου του δημοτικού σταδίου Ψαχνών η προγραμματισμένη εξ΄ αναβολής γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Ηρακλή Ψαχνών. Ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης δεν υπήρξε και αποφασίστηκε ομόφωνα να συγκληθεί νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη 23 Ιουλίου, όπου θα παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου.

ΠΗΓΗ: starSports