Α.Ε. Σπάρτη: Συνέντευξη Βουζιώτη στο FLY FM για τις κινήσεις για τη νέα περίοδο

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα 10 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, κύριος Γιάννης Βουζιώτης, ο οποίος απάντησε για τη μεταγραφολογία και τα ονόματα που αναπαραγονται καθημερινά από τον Τύπο.

Ο κύριος Βουζιώτης αποκάλυψε ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπου κι έλαβε χώρα ένας απολογισμός της επιτυχημένης χρονιάς που παρήλθε.

Αναφορικά με το υπάρχον υλικό, ο πρόεδρος της Σπάρτης τόνισε ότι ο Αργύρης Κατσίχτης έχει εισηγηθεί την παραμονή αρκετών παικτών.

Σχετικά με τις φήμες περί Βαζέχα, Λυμπερόπουλου, Τζόρβα και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που ακούγονται, ο Γιάννης Βουζιώτης υπογράμμισε στον αερα του FLY και το Χάρη Βασιλάκο ότι δεν έχει γνώση για τα ονόματα αυτά και διαψεύδει οποιαδήποτε συμφωνία.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης αναφέρθηκε και στο στόχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League, ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει πως το μπάτζετ της ερχόμενης χρονιάς θα εξαρτηθεί και από τα οικονομικά δεδομένα της χώρας.

Τέλος, αναφορικά με το γηπεδικό, ο Γιάννης Βουζιώτης αποκάλυψε στον FLY ότι η ομάδα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στο Εθνικό Στάδιο Σπάρτης, μιας και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Σαϊνοπούλειο Γήπεδο.

ΠΗΓΗ: flynews.gr