Καλαμάτα: Ο Κώστας Κλάδης θα είναι ο νέος προπονητής. Πρώτες κινήσεις

0
153

Η απόφαση πάρθηκε και και εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Κλάδης θα είναι ο νέος προπονητής της Καλαμάτας, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα η αύριο από την διοίκηση. Έτσι μετά από πολύ καιρό η ομάδα θα πορευτεί στο πρωτάθλημα με Μεσσήνιο προπονητή αφού ακόμα και αν ο Κώστας Κλάδης κατάγεται από το όμορφο νησί της Ζακύνθου μπορεί να αισθάνεται Μεσσήνιος αφού το βιογραφικό του με ομάδες του Νομού μας είναι μεγάλο.

Φέτος κατάφερε να οδηγήσει το Λεβάντε στην Γ” εθνική κατηγορία και αυτό έπαιξε φυσικά μεγάλο ρόλο στο να πάρει την απόφαση ο Γιώργος Ράλλης και οι συνεργάτες του να του δώσει τα κλειδιά της Καλαμάτας. Αγωνιστικά πάντα παρόλο που έχουμε μπει στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, μεταγραφικά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα κάτι που αναμένεται να συμβεί με την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον νέο προπονητή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή με κάποιους παίκτες από το περσινό ρόστερ χωρίς όμως να υπάρχει κάτι θετικό με τους περισσότερους.

Σκέψη της διοίκησης είναι να προσπαθήσουν να κρατήσουν κάποιους από τους έμπειρους παίκτες και να προσθέσουν πιο πολλούς Μεσσήνιους καθώς και αν μπορέσουν αν επιστρέψουν κάποια παιδιά που έχουν φύγει εκτός Νομού. Με δεδομένη την πολύ κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η Μαύρη Θύελλα θα δυσκολευτεί να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για τις «βασικές» ανάγκες, δηλαδή για οδοιπορικά, διαιτησίες οργάνωση κλπ., και μάλλον ο στόχος του πρωταθλητισμού και ανόδου θα αποτελέσει τη νέα σεζόν μακρινό όνειρο, χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

Όπως όλα δείχνουν η Καλαμάτα θα πορευθεί με ποδοσφαιριστές που θα έχουν πολύ χαμηλό κασέ, ενώ αρκετοί από αυτούς που θα αποτελέσουν μέρος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας θα αγωνιστούν κυρίως για την φανέλα! Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε πως ο στόχος και το σύνθημα φέτος είναι η σωτηρία και Μεσσήνια παιδιά. Το όλο εγχείρημα είναι τόσο φιλόδοξο όσο και ριψοκίνδυνο αλλά όπως μας είπαν κύκλοι της ομάδας, ευελπιστούν πως αυτή την φορά ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή καθώς από την αρχή θα ξεκαθαρίσουν τους στόχους αλλά και το μεγάλο κίνητρο πως το 70% των παικτών θα αποτελείται από ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες ακόμα αναφέρουν πως θα γίνει προσπάθεια να επαναδραστηριοποιηθεί ο Νικήτας Παπανικολόπουλος (Γάτος), και με την προσθήκη ενός εκ των Βασίλη Μπλέτσα ή Κώστα Παλαμάρα να αποτελέσει ακόμα πιο αξιόπιστη λύση στο δύσκολο έργο επί των αποδυτηρίων. Το σίγουρο είναι πως από αύριο που θα έχουμε και νεότερα με τα εθνικά θέματα, θα αρχίσουν να τρέχουν πλέον και τα θέματα της “ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ”.

Να τονίσουμε πως με την έλευση του Κώστα Κλάδη θα υπάρξουν και κάποιοι Μεσσήνιοι χρηματοδότες που θα δώσουν οικονομική ανάσα ώστε να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία σε περίπου 2 εβδομάδες από τωρα.

ΠΗΓΗ: taklin.gr