Αστέρας Βλαχιώτη: MΠΑΜ με Γκρεβτσίδη! (βίντεο, φωτο)

0
140

grevtsidis

Σας είχαμε ανακοινώσει από εχθές το βράδυ ότι μια ομάδα της Λακωνίας είναι κοντά σε μια σημαντική απόκτηση ποδοσφαιριστή. Ακολουθεί η ανακοίνωση  του Αστέρα Βλαχιώτη για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Α’ κατηγορίας Αργολίδας με 29 γκολ (1 πέναλτι) σε 2716′ λεπτά συμμετοχής Νικήτας Γκρεβτσίδης (1993):         

Ο «Αστέρας» Βλαχιώτη  ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικήτα  Γκρεβτσίδη. Ο  22χρονος  ομογενής  από την  Ουκρανία  αγωνιζόταν την  προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας, στην οποία αναδείχθηκε  πρώτος  σκόρερ.

Ο Νικήτας Γκρεβτσίδης ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει επιθετικά τον Αστέρα Βλαχιώτη ανήκε στην Καλλιθέα και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας. 

Οι σκόρερ στους Νομούς Αρκαδίας (22 Aγγελόπουλος Γ.), Λακωνίας (20 Τσούκλης), Μεσσηνίας (26 Φ. Παναγόπουλος) και Αργολίδας (26 Γκρεβτσίδης).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα στατιστικά του Νικήτα τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

Ο Γκρεβτσίδης είναι μια προσωπική επιλογή του Μαντζούνη, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ήταν προπονητής στην ομάδα της Κοιλάδας και είχε υπό τις οδηγίες του 20χρονο Νικήτα. Ο νυν τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη γνωρίζει καλά την ποδοσφαιρική αγορά και της Αργολίδας. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από προσπάθειες του Νικήτα (με το 9) ο οποίος πετυχαίνει και το 3ο γκολ της ομάδας του.

DSC_0489