Κυπαρισσία: ΜΠΑΜ με Milosevski ! (βίντεο)


Όπως είχαμε αναφέρει σε δημοσίευμα της 11ης Ιουλίου, η Διοίκηση επιθυμούσε να προσθέσει στο ροστερ της έναν με δύο ποδοσφαιριστές (ο ένας μάλιστα λέγαμε θα ήταν ξένος) που θα έκαναν την διαφορά τόσο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά όσο και σε προστιθέμενη αξία. Έτσι, ανακοινώθηκε χθες και περιμένουμκε να γίνει και επίσημα η απόκτηση του Dejan Miloseski.
Ο επιθετικός από τα Σκόπια (δεκάρι), γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 1982 έχει εμπειρίες από μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει πολλές συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α’ Εθνικής της πατρίδας του αλλά και του εξωτερικού όπως:

Την περίοδο (2003–2006) στην FK Cementarnica 55 με 55 συμμετοχές  και 7 γκολ.

Την περίοδο (2006–2008) μετακόμισε στην Λιθουανία πηγαίνοντας στην“Αθήνα του Βορρά” ή την “Ιερουσαλήμ της Λιθουανίας” όπως λέγεται η πόλη Vilnius, όπου έχει την έδρα της η FK Vėtra με την οποία είχε 71 συμμετοχές και 15 γκολ ενώ με την ίδια ομάδα είχε και 10 συμμετοχές στο Εuropa League πετυχαίνονται και 5 γκολ.
Την περίοδο (2009–2011) πήγε στην Πολωνία  για λογαριασμό της  Widzew Łódź με 18 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ για την περίοδο (2010–2011) στηνGórnik Łęczna επίσης Πολωνέζικη, με 26 συμμετοχές και 6 γκολ.
Στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο (2011-2012) για λογαρισμό της Παναχαϊκήςκαι την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ηλεία για τον Κένταυρο Μαγούλας.
Τέλος, από το 2013 ήταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Σαβαλιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που τον οδήγησαν να αγωνίζεται σε Α’ Τοπική Κατηγορία ήταν καθαρά οικογενειακοί.
Τέλος να μεταφέρουμε την πληροφορία πως οι Διοικούντες αναζητούν ακόμα έναν παίκτη με δυνατό βιογραφικό, χωρίς βέβαια να ξεφύγει ιδιαίτερα και το μπάτζετ της ομάδας. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τον τερματοφύλακα που αναμένεται να αποκτήσει η ομάδα.
Αν η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί “ο κολοσσός” της ομάδας την άλλη εβδομάδα Θοδωρής Ντουγέρογλου, τον κρατήσει εκτός γηπέδων για μεγάλο διάστημα (από 1 μέχρι 6 μήνες), θα πρέπει να αποκτηθεί ένας πορτιέρο πρώτης γραμμής.
Διαφορετικά θα αναζητηθεί μια αξιόπιστη λύση ως back up του Θοδωρή.
ΠΗΓΗ: http://kyparissia-news.blogspot.gr/