Τσάτσος: Με κέρδισαν οι άνθρωποι της Πύλου (ηχητικό)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σωτήρης Τσάτσος για τους ανθρώπους της διοίκησης της Πύλου σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο taklin.gr, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την πρόταση που του έγινε απίστευτη για τα τοπικά δεδομένα και όχι μόνο! Όπως και να το κάνουμε για να καταφέρεις να πείσεις έναν παίκτη όπως είναι ο Σωτήρης Τσάτσος να παίξει τοπική κατηγορία ακόμα και αν διανύει το 37 έτος της ηλικίας του, δεν είναι και εύκολο.

Με κέρδισαν οι άνθρωποι της Πύλου με τον τρόπο που με προσέγγισαν από την πρώτη στιγμή, αλλά και με την πρόταση που μου έκαναν καλύπτοντας πλήρως τα θέλω μου τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο οργανωτικό. Πιστεύω πάρα πολύ στην δουλειά του Νίκου Κακαλέτρη καθώς έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να κάνει τον Τσικλητήρα να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως και στην Καλαμάτα που είχε δουλέψει, συγκυρίες δεν άφησαν να δείξει μέχρι το τέλος την δουλειά που έκανε εκεί. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα και γνώρισα κάποιους ανθρώπους κατάλαβα όπως και μου είπαν ότι το βασικό ζητούμενο για αυτούς είναι να υπάρχει μια υγιής ομάδα σε όλα τα επίπεδα, να χαίρονται το ποδόσφαιρο και το κάθε παιχνίδι, και όλα τα άλλα θα έρθουν. Όταν βλέπεις μια ομάδα με τέτοια νοοτροπία με στόχους και με καλύτερη οργάνωση ακόμα και από επαγγελματικές κατηγορίες , τότε είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς σε μια συνεργασία και όταν σε αυτό προσθέσεις και το οικονομικό, πλέον δεν έχεις καμία αμφιβολία στο μυαλό σου για το αν η επιλογή είναι σωστή

Όσον αφορά την λύση της συνεργασίας του με την Καλαμάτα και για τον λόγο που δεν συνέχισε στην μεγάλη ομάδα του Νομού, ο Σωτήρης Τσάτσος μας είπε τα εξής:

Με αυτές τις άθλιες συνθήκες που είχαμε όλη την χρονιά, δεν μπορούσα να μείνω στην ομάδα. Όλη την χρονιά είμαστε μόνοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπήρχαν τεράστια και πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα και οικονομικά και υλικά και οργανωτικά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι η διοίκηση ήταν δίπλα μας, μερικοί έχουν μπερδέψει το επάγγελμα με το ποδόσφαιρο που δεν είναι καθόλου το ίδιο, και η Καλαμάτα παραμένει μεγάλη μόνο σαν όνομα και μόνο! Πρόταση φυσικά μου έγινε να παραμείνω, αλλά κατάλαβα κάποια πράγματα και θεώρησα σωστό πως δεν μπορώ να παραμείνω, και να διευκρινήσω πως δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό κομμάτι που ήταν το τελευταίο για εμένα!

Εμείς να ευχηθούμε στον Σωτήρη, καλή επιτυχία στην καινούργια του προσπάθεια.

Ακούστε κάποια από αυτά που μας δήλωσε ο Σωτήρης Τσάτσος στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΠΗΓΗ: taklin.gr