Αναστόπουλο ο μεν, Τεννέ ο δε!

0
89

«Φουντώνει» η μάχη στον Άρη για το ποιος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα χαρτιά τους με Αναστόπουλο και Τεννέ «παίζουν» Αρβανιτίδης και Κάλας αντίστοιχα.

 

Την ώρα που όλα δείχνουν πως ο Άρης θα… προλάβει το τρένο και θα παίξει Football League -σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης– την προσεχή Τρίτη υπάρχει η κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

Εκεί όπου θα αποφασιστεί το ποιος θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα τη νέα σεζόν. Οι προτάσεις των Αρβανιτίδη και Κάλας (ήταν υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος πέρσι) είναι οι επικρατέστερες και όπως φαίνεται έχουμε… κούρσα για δύο.

Αμφότερες οι πλευρές έχουν ήδη ρίξει το βαρύ χαρτί τους για να πείσουν και να αναλάβουν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αρβανιτίδης και οι συνεργάτες του, έχουν ως πρώτο στόχο για τον πάγκο της ομάδας τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο «αλενατόρε» είναι γνωστός στον κόσμο του Άρη από την παρουσία του στην ομάδα την σεζόν 2005-2006, όταν συνέβαλε και αυτός στην επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Αναστόπουλος βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτό όμως θα γίνει μόνο αν οι κίτρινοι αγωνιστούν οριστικά στην Football League κι όχι στην Γ’ Εθνική. Αν δηλαδή αναλάβει η πλευρά Αρβανιτίδη και ο Άρης ανέβει, τότε αναμένεται να «σφραγίσει» και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον πολύπειρο κόουτς να γίνεται το «αφεντικό» στην τεχνική ηγεσία.

Απ’ την άλλη πλευρά τώρα, ο Άλεξ Κάλας έχει δώσει τα χέρια με τον παλιό τεχνικό (επί Κοντομηνά) του Άρη, Μπάμπη Τεννέ που αποχώρησε από τη Λαμία. Άλλωστε ο Τεννές γνωρίζεται πολύ καλά με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη που υπήρξε βοηθός του κάποτε στην Κέρκυρα. 

Ο Κάλας θεωρεί ότι ειδικά στη Football League την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Τεννές η παρουσία του θα είναι χρήσιμη σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στο αγωνιστικό. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, είναι ποιο πόστο θα αναλάβει και αν θα σχετίζεται με το αγωνιστικό. Το πιο πιθανό είναι να τοποθετηθεί στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή κι όχι στου προπονητή, όπως θα συμβεί με Αναστόπουλο.

ΠΗΓΗ: Allaboutaris.com