Α.Ο. Λουτράκι: Οι εξελίξεις έφεραν καθυστέρηση

Το δελτίο τύπου της ομάδας την Παρασκευή 17 Ιουλίου:

Όπως κάθε χρονιά, αμέσως μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015, ο σύλλογος μας ξεκίνησε άμεσα τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Υπήρξαν επαφές με το τεχνικό επιτελείο, με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού καθώς και με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την οργανωτική λειτουργία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν πλήθος πρωτοποριακών για την κατηγορία δράσεων με σκοπό την ανεύρεση νέων χορηγιών, την προβολή της πόλης μας και  όλων των υποστηρικτών του συλλόγου  μας.

Οι κρίσιμες οικονομικές και πολιτικές στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας και η κοινωνία μας, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τον σύλλογο μας ανεπηρέαστο. Η αβεβαιότητα και η απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, οδήγησε και εμάς, προσωρινά, σε μια στάση εργασιών και προόδου.

Η ζωή όμως συνεχίζεται, και αυτός ο σύλλογος δεν έχει μάθει ποτέ να τα παρατάει και να εγκαταλείπει τη μάχη. Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το μέλλον, για τα παιδιά μας, θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας. Ανδρωθήκαμε μέσα σε δυσκολίες, πρωταγωνιστήσαμε στο Κορινθιακό ποδόσφαιρo εν μέσω χαλεπών καιρών, και σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Με υπομονή και επιμονή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Δύσκολες συνθήκες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, όμως ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα η αγάπη και η φροντίδα μας για το αύριο και πρέπει να διαπνέεται πάντα από πνεύμα αισιοδοξίας και – κυρίως – αγωνιστικότητας.

Ζητούμε την κατανόηση του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών μας για την όποια, προσωρινή, καθυστέρηση υπήρξε στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, εντός των δεδομένων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών συνθηκών,  για να μην τους λείψει τίποτα και να συνεχίσουν να εργάζονται απερίσπαστοι για το καλό του συλλόγου, όπως ανελλιπώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη μας και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας ότι η ομάδα μας θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αποτελώντας τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού σε εθνική κατηγορία. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι για άλλη μια χρονιά θα εκπροσωπήσουμε τον νομό μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες.

Στην προσπάθεια αυτή απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να γίνουν συνοδοιπόροι μας. Καλούμε τους πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου, αλλά κυρίως το φίλαθλο κοινό του νομού μας να συνταχθεί μαζί μας στην προσπάθεια να υπερβούμε κάθε εμπόδιο. Όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε και όλοι μαζί θα νικήσουμε.