Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Αναστολή της λειτουργίας της ανδρικής ομάδας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου ΄΄Η Άμιλλα΄΄ ανακοινώνει ότι λόγω της γενικής οικονομικής κατάστασης και των δυσχερειών που προκύπτουν αναστέλλει την λειτουργία της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Εκτός και εαν υπάρξει ενδιαφέρον για κάτι καλύτερο.

 

Η Άμιλλα ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές Μηλιάκο Νίκο, Στέφανο Σγουρδα και Μεντή Ιωάννη για την προσφορά τους στο ιδιαίτερο αγωνιστικό & αθλητικό έργο της ομάδας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Λακωνίας και τον πρόεδρο Παναγιώτη Καρρά για την άψογη συνεργασία που έχουμε.

 

Η ακαδημία της ΄΄ΑΜΙΛΛΑΣ΄΄ θα συνεχίσει πιο δυναμικά την λειτουργία της και θα συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα νέων, παίδων, προπαίδων και junior, προετοιμάζοντας με παιδαγωγούς – πτυχιούχους προπονητές και σύγχρονα μέσα προπόνησης,τους αθλητές μας με ήθος και πολύ καλή γνώση του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με την ελπίδα και την σιγουριά ότι θα πλαισιώσουν τα επόμενα χρόνια το λακωνικό ποδόσφαιρο.

 

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Ηλιόπουλος Ιωάννης