Με φανέλα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά θα ξανατρέξει ο Γιάννης Δημόπουλος!

0
78
Με φανέλα που αναγράφει «Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά» θα αγωνιστεί στο φετινό Σπάρταθλον ο συγχωριανός μας σπαρταθλητής Γιάννης Δημόπουλος, προβάλλοντας παράλληλα την ιστοσελίδα του συλλόγου μας (e-karavas.gr).
Ήταν επιθυμία του ιδίου του αθλητή να αγωνιστεί ξανά με φανέλα του Συλλόγου μας στον κορυφαίο υπερμαραθώνιο της Ελλάδας, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για το Σύλλογο, όσο και για τον οικισμό του Καραβά στο σύνολό του.
Έτσι, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά αποφάσισε ομόφωνα να χορηγήσει στο Γιάννη Δημόπουλο αγωνιστική περιβολή (φανέλα και σορτς), ως ελάχιστο δείγμα υποστήριξης της προσπάθειάς του και εκτίμησης στο πρόσωπό του.
Είναι η δεύτερη φορά που ο δρομέας θα αγωνιστεί στο Σπάρταθλον, καθώς επίσης και η δεύτερη φορά που θα το πράξει φορώντας φανέλα του Συλλόγου μας. Επίσημη πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησε αγωνιζόμενος με τη νέα του φανέλα στο «Κρόνιον Πέρασμα» το Σάββατο 18/7/2015.
Ο Γιάννης Δημόπουλος είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά και μέλος του Δ.Σ. του νεοσύστατου σωματείου «Σπαρτιάτες Δρομείς».
Γιάννη, σε ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία στους αγώνες σου…
ΠΗΓΗ: e-karavas.gr