Ζακυνθιακός: Συγχώνευση και συμμετοχή στην Γ’ Εθνική!

Βόμβα μεγάλη ετοιμάζεται να εκραγεί στην ποδοσφαιρική Ζάκυνθο που θα φέρει και πάλι τον Ζακυνθιακό στην Γ΄ Εθνική αλλά… υπό άλλο καθεστώς!

Ο πρόεδρος του ΑΟ Κατασταρίου Αντώνης Ποταμίτης και ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης πλέον του Ζακυνθιακού, Στράτος Κουρούμαλος έχουν δώσει τα χέρια για νέα συμφωνία- συγχώνευσης! Το σχέδιο είναι μια ομάδα στην Γ΄ Εθνική που θα λέγεται ΑΕ Ζακυνθιακού-Κατασταρίου μια ομάδα στο τοπικό που θα λέγεται Καταστάρι και μια Ακαδημία ταλέντων αυτή που έχει μέχρι τώρα ο κος Κουρούμαλος! Τις επόμενες ώρες ίσως να υπάρξει συμφωνία με κοινό ανακοινωθέν από τις δύο πλευρές, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία!

“Οπως όλα δείχνουν θα αποφευχθεί για τον Ζακυνθιακό το λεγόμενο zakxit δηλαδή η έξοδος των γαλαζοπράσινων από την Γ΄ εθνική κατηγορία! Επειδή στις μέρες μας το exit είναι πολύ στην μόδα είπαμε να το μεταφέρουμε και στην ποδοσφαιρική ορολογία! Η ομάδα του Ζακυνθιακού είναι ακριβώς σαν την Ελλάδα ένα πράγμα! Από τις αρχές Ιουνίου και μέχρι τώρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής καθώς ο πρόεδρος Διον. Κορωνιός με δηλώσεις του δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει να βάζει χρήματα στην ομάδα! Ο Σύλλογος ξαναγύρισε και πάλι στον ιδρυτή του Στράτο Κουρούμαλο για να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε επαφή του Στράτου με τον πρόεδρο του ΑΟΚ Αντώνη Ποταμίτη την πρώτη φορά για να αναλάβει ο κος Κουρούμαλος την τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ, την 2η φορά για να υπάρξει συγχώνευση των δύο πλευρών (Ζακυνθιακού-ΑΟΚ) με την διοίκηση τότε του Σάκη Κορωνιού η οποία όμως ναυάγησε για αγνώστους λόγους που ίσως δεν μάθουμε πότε!

Οι επαφές όμως του Στράτου Κουρούμαλου με τον κο Ποταμίτη συνεχίστηκαν και μετά το ναυάγιο της συγχώνευσης, με τις δύο πλευρές να κρατούν καλά κρυμμένο το μυστικό της συνεργασίας τους! Μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί γιατί ναυάγησε η περίπτωση αυτή πριν ένα μήνα περίπου τότε που ο Κος Κορωνιός για να πετύχει συμφωνία έδινε γη και ύδωρ στο Καταστάρι και προχωρά τώρα; Απάντηση δεν υπάρχει αυτό το ξέρουν αυτοί που απάντησαν τότε αρνητικά!

Από την στιγμή που ο Ζακυνθιακός γύρισε και πάλι στα χέρια του Στράτου Κουρούμαλου άρχισαν εκ νέου οι επαφές των δύο πλευρών! Εδώ και αρκετές ημέρες άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες για συνένωση των δύο ομάδων! Σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο είναι για τρία χρόνια και προβλέπει τον Ζακυνθιακό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με μεγάλο χρηματοδότη τον Αντώνη Ποταμίτη και προπονητή τον Στράτο Κουρούμαλο, ίσως να ξαναδούμε επιστροφή του Δημοσθένη Αγγελάκη για να συμπληρωθεί το τεχνικό τιμ!

Από εκεί και πέρα το Καταστάρι μένει στην Α΄ κατηγορία του τοπικού και οι Ακαδημίες του Στράτου μπαίνουν δυνατά στο κόλπο καθώς θα αποτελούν τον «αιμοδότη» των δύο ομάδων (Ζακυνθιακού και Κατασταρίου). Επειδή ο χρόνος πιέζει δεν αποκλείεται η συμφωνία να οριστικοποιηθεί ακόμη και εντός της σημερινής ημέρας! Αν “όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο αυτόματα θα αρχίσουν και οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα του Στράτου Κουρούμαλου!
ΠΗΓΗ: ioniansports