Φουτμπολ Λιγκ: Μερική επικύρωση της βαθμολογίας των play out

0
100
Μερική επικύρωση της βαθμολογίας των play out στη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς η Ένωση θέλει να περιμένει πρώτα τις αποφάσεις της Super League.

 

Σε μερική επικύρωση της βαθμολογίας των play out της Football League προχώρησε το Δ.Σ. της Ένωσης, στη διάρκεια της συνέλευσης της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παραμονή στην κατηγορία των τριών πρώτων ομάδων κάθε ομίλου (όπως προβλεπόταν και από την προκήρυξη), δηλαδή των Αχαρναϊκού, Παναιγιαλείου, Καλλιθέας (από τον Νότο), Αγροτικού Αστέρα, Ζακύνθου, Αναγέννησης Καρδίτσας (από Βορρά).

Με βάση την παραπάνω εξέλιξη, μετέωρες παραμένουν οι Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή, Τύρναβος, Αιγινιακός και Πιερικός και η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί ως έχει, μέχρι να επικυρωθεί πρώτα η βαθμολογία της Super League. Η ΕΠΑΕ προχωράει σε αυτή την κίνηση, καθώς θέλει να μάθει πρώτα αν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από την ανώτερη κατηγορία, δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή και κατόπιν θα διαπιστώσει τα κενά που θα υπάρξουν για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συλλόγων.

Επιπλέον, στο Δ.Σ. έγινε συζήτηση και για το χορηγικό πακέτο του ΟΠΑΠ με την αρχική προσφορά να κυμαίνεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Σπύρος Καλογιάννης θα επιχειρήσει, με τη σύμφωνα γνώμη όλων των ομάδων, να βελτιώσει αυτό το ποσό.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com