Καλαμάτα: Δηλώσεις Ράλλη, Κλάδη. Έναρξη προετοιμασίας (βίντεο)

0
71

 

 

Η πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο, μέσα σε πραγματικά αφόρητη ζέστη και ελάχιστους είναι αλήθεια φιλάθλους.
Στο γήπεδο βρέθηκαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι δεν έχουν μεγάλη εώς καθόλου εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη θα είναι η φετινή χρονιά κάτι που επισήμανε και ο προπονητής Κώστας Κλάδης.

Από το περσινό ρόστερ το «παρών» έδωσαν πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές, οι  Νίκος Βασιλόπουλος, Αγγελος Γκαρμοίρης, Βασίλης Κακαλής, Ηλίας Κουντάνης και Νίκος Νικολόπουλος, ενώ επέστρεψε ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος που όμως έδωσε τυπικά το παρών καθώς εμένει στην απόφαση του να μην συνεχίσει στην ομάδα! Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση. Να σημειώσουμε πως το παρών δεν έδωσαν και οι Καλαματιανοί Κώστας Ηλιόπουλος και Μιχάλης Ζαχαρόπουλος όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως δεν είχαν την πρόθεση να βρεθούν στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν σχεδόν σίγουρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι να μιλήσει με τον Κώστα Ηλιόπουλο ώστε να παραμείνει στην ομάδα, καθώς είναι ο πιο έμπειρος παίκτης από όσους έχουν ακόμα τα δελτία τους στην Καλαμάτα, και εφόσον εξαιρέσουμε τον Χρήστο Καλαντζή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

Τα νέα πρόσωπα στη σημερινή «πρώτη» ήταν οι Γιάννης Γιακουμής, Πάρις Δούμουρας, Παναγιώτης Μπινιχάκης, Δήμος Νινιός, Δημήτρης Πιτσιλής, Κώστας Αθανασιάδης, Νίκος Κερμενίδης, Αγγελος Πλήθης, Κώστας Κάραλης, Ανδρέας Διαμαντής, Χρήστος Χονδρογιάννης και Γιώργος Αριστομενόπουλος.
Πρόθεση πάντως των διοικούντων όπως μας είπαν αλλά  και του Κώστα Κλάδη είναι να αποκτηθούν 3-4 ποιοτικοί παίκτες από τη μέση και μπροστά.
Οσον αφορά τώρα τους συνεργάτες του Κλάδη, βοηθός συνεχίζει ο Ιωσήφ Λουκάς, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Χατζής και γυμναστής ο Μπάμπης Ράλλης που όμως μάθαμε πως δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στην ομάδα.

ΠΗΓΗ: taklin.gr