Α.Ε. Σπάρτη: Η πρώτη δήλωση του Αντωνίου

0
79

Την πρώτη του δήλωση ως τεχνικός πλέον της ΑΕ Σπάρτης έκανε ο Σωτήρης Αντωνίου στο Report24 και τον Γιάννη Παυλάκο λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ομάδα της πόλης μας.

Σημαντικότερα σημεία…

«Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με έβαλε στην οικογένεια της ιστορικής ΑΕ Σπάρτης και τους ανθρώπους που με εμπιστευτήκανε κυρίους Απόστολο Παύλου και Δημήτρη Καρρά.

Τη νέα σεζόν που έρχεται μέσα από πολύ δουλειά και υπομονή θα δημιουργήσουμε μια ομάδα ιδιαίτερα ελκυστική, ανταγωνιστική… Μια ομάδα Μοντέλο..

Ο Φίλαθλος κόσμος της Σπάρτης έχει εντυπωσιάσει όλη την Ελλάδα με την μεγάλη παρουσία του στον τελικό Μπαράζ

Σίγουρα για εμένα είναι μεγάλο κίνητρο να έχει μια ομάδα με κόσμο που διψάει για διάκριση και θεωρώ πως και φέτος η ομάδα θα έχει κοντά της τον 12ο παίκτη.

Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην Σπάρτη για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας

Ως προπονητής, έχει εργαστεί το 2008 στον πάγκο του Εορδαϊκού, ομάδα Γ΄ Εθνικής του Βορείου ομίλου, και ακολούθως συνέχισε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής και αυτή ομάδα τότε Γ΄ Εθνικής του Βορείου ομίλου η οποία τερμάτισε 2η. Την περίοδο 2009-10 με την ίδια ομάδα (Α.Ε.Λ. Καλλονής) πήρε την άνοδο από την Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική. Επίσης εργάστηκε στον Πανηλειακό, τον οποίο οδήγησε ως τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, μετά έφυγε από τον Πύργο και πήγε τον Νοέμβριο του 2012 στην Κόρινθο.

Στη συνέχεια πήγε στην Δωτιέα Αγιάς ενώ την περσινή σεζόν ήταν στον Παναργειακό

Ακούστε τι δήλωσε

 

 ΠΗΓΗ: report24.gr