ΑΣΑΑ Μάνη: Ευχαριστίες για τη φετινή χρονιά

Στο σημείο αυτό σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Το Δήμο Ανατολικής Μάνης, το Δήμαρχο κ. Πέτρο Ανδρεάκο, τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Καπασούρη και τα μέλη αυτού για την ουσιαστική βοήθεια.
Την Ε.Π.Ο. και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Άμμου κ. Ευάγγελο Μαζαράκη για τη συνεργασία.
Την Ε.Π.Σ. Λακωνίας, τον πρόεδρο κ.Παναγιώτη Καρρά και το Δ.Σ. για την έμπρακτη και συνεχή στήριξη.
Τους χορηγούς μας, τους οποίους θα ευχαριστήσουμε προσωπικά και ατομικά τον καθένα σε εκδήλωση που προγραμματίζουμε, διότι χωρίς τη συνδρομή τους δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή μας στο Euro winner’s cup.
Τους φίλους της ομάδας μας που είναι μαζί μας από τότε που ξεκινήσαμε και μας στηρίζουν ηθικά και υλικά.
Τα Μ.Μ.Ε. του νομού μας και περισσότερο τις ιστοσελίδες Gythio-click και Λακωνία στα γήπεδα που προβάλουν τις δραστηριότητές μας και ενημερώνουν με τον καλύτερο τρόπο για τους αγώνες της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν επειδή το ήθελαν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, παρότι αρκετοί από αυτούς ήταν τραυματίες από τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν με τις ομάδες τους το χειμώνα, και συγκεκριμένα τους: Κυριάκο Καβαλιώτη, Γιάννη Κιοσέ, Νίκο Χρυσικάκο, Βασίλη Αναγνωστάκο, Παναγιώτη Δασκαλάκη, Γιάννη Χριστάκο, Κώστα Καζιάνη, Λάζαρο Μπουρελάκο, Γιάννη Μπουρελάκο, Άκη Λιγνό, Αλέξανδρο Πράστο, Λεωνίδα Λυμερόπουλο.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Παναγιώτη Περτσά και Δημήτρη Παπαναστασίου που επέλεξαν να ενταχθούν στην ομάδα μας παρότι μένουν μακριά από την περιοχή μας, έγιναν όμως με το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους από την πρώτη στιγμή κομμάτι της.

Φυσικά τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της πόλης μας και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε τη βοήθεια που μας προσέφεραν με το παραπάνω.

Τέλος ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα υγεία και στις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2015 καλή επιτυχία.