Παναρκαδικός: Βελισσάρης και άλλοι οκτώ από Αστέρα. Δεκαπέντε από το περυσινό ρόστερ.

0
163
Δείτε ποιοι παίκτες ήταν παρόντες από την περσινή χρονιά στην πρώτη του Παναρκαδικού, ποιοι πρώην Κιτρινομπλέ φόρεσαν τα Πράσινα και ποιοι βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία. Στα γραφεία για υπογραφές ο Τέλης Σαλαπάτας.

 

Ο Παναρκαδικός κάνει μία νέα αρχή και με φόρα από τον Αστέρα, μπαίνει στον όμιλο της Γ’ Εθνικής με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Δημήτρης Μποροβήλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε ο Παναρκαδικός να είναι ανταγωνιστικός και να παρουσιαστεί καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές σε κάθε επίπεδο.

Ο προπονητής Γιώργος Αντωνόπουλος είχε στο πλευρό του τον Θανάση Παπαζαφειρόπουλο, ενώ από την περσινή ομάδα παρόντες ήταν οι Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Καδάς, Μέλος, Κώτσιρας, Μανέλης, Αρδάμης, Μπίσιας, Κυριακόπουλος, Αρώνης και ο νεαρόςΤσιακόπουλος.

Από πλευράς Αστέρα, τη φανέλα με το Τριφύλλι φόρεσαν οι Καστριτσέας, Γογωνάς, Βελισσάρης, Χρήστου, Παναγιώτης Σαλαπάτας, Τσόφλιος, Μυλιώτης, Ασεν, Γαρυφαλλόπουλος.

Στα γραφεία του Παναρκαδικού βρέθηκε και ο επιθετικός Τέλης Σαλαπάτας, ο οποίος προβάρει την Πράσινη φανέλα.

 

ΠΗΓΗ: arcadiasports